Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa julkistettiin 7 uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

Seitsemän uutta kiinteistöalan asiantuntijaa on saanut sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa 10.11.2022. 

Sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta. Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa, seurattava toimintaympäristön kehittymistä sekä osattava ennakoida siinä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Lisäksi kiinteistöjohtaja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen. 

Kiinko_Vuosiseminaari2022_WEB-24 pieni

Vuonna 2022 sertifikaatin saivat: 

Jouni Nylund, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj
Juuso Kallio, Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry
Kai Perhola, VR-Yhtymä Oyj
Kari Asiala, Leijonaverkot Oy
Pekka Pirinen, Helsingin kaupungin asunnot Oy
Päivi Tomula, Pontos Group
Tuukka Tuomala, Hämeenlinnan Asunnot Oy

Sertifiointi on osaamisen takuu

Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamisen väline. Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa yli kaksikymmentä vuotta sitten, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut noin 300 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.

Lisätietoja: www.rakli.fi

Kiinteistöalan Vuosiseminaari järjestetään Tampere-talossa 10.–11.11.2022

Seuraa ja osallistu keskusteluun #vuosiseminaari2022

www.vuosiseminaari.fi

*****

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin valokuvat: Pekka Rousi