Koulutus

Taloushallinto

Taloushallinnon koulutusohjelmat

Koulutuspolkuja seuraten voi suunnitella itselleen taloushallinnon opintokokonaisuuden. Tällä hetkellä valittavia tutkintokoulutusohjelmia omasta peruskoulutuksesta ja kokemuksesta riippuen ovat Kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto I (KPT I), Kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto II (KPT II) tai Kiinteistöalan talouspäällikön tutkinto (KITA) -koulutusohjelma.

Vuokravalvonnan ja perinnän osalta vastaavasti Vuokravalvonnan tutkinto (VVT) -koulutusohjelma ja Perintätoimen tutkinto (PTT) -koulutusohjelma. Palkanlaskennan tutkinto (PAK) puolestaan toimii palkanlaskennan tutkintokoulutusohjelmana.

Kirjanpidon koulutus ja tutkinto I (KPT I)   

KPT I -koulutusohjelman tavoitteena on antaa perusvalmiudet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitotehtävien hoitamiseen. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vasta lyhyt kokemus asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitotehtävien hoidosta. Koulutus sopii myös henkilöille jotka ovat aloittamassa kirjanpitotehtävien hoitoa.
Etsi koulutusta koulutustarjottimelta »

Kirjanpidon koulutus ja tutkinto II (KPT II)

KPT II -koulutusohjelman tavoitteena on antaa valmiuksia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden vaativien taloushallinnon tehtävien itsenäiseen hoitamiseen. Osallistumisen edellytyksenä on vähintään kahden vuoden päätoiminen kokemus kiinteistöalan taloushallinnon tehtävistä aikaisemmasta koulutuksesta riippuen. Etsi koulutusta koulutustarjottimelta »

Kiinteistöalan talouspäälikön tutkinto (KITA)

KITA -koulutusohjelma syventää kiinteistöliiketoiminnan eri osa-alueilla tarvittavaa taloushallinnon osaamista. Koulutus on tarkoitettu kokeneille taloushallinnon osaajille ja sopii myös erilaisissa kiinteistöalan asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville, jotka haluavat saada kokonaiskuvan kiinteistöliiketoiminnan taloushallinnon prosesseista. Etsi koulutusta koulutustarjottimelta »

Vuokravalvonnan tutkinto (VVT)

VVT -koulutusohjelman tavoitteena on antaa perusteet hallita keskeiset osa-alueet vuokra- vastikevalvonnassa. Tutkinnon suorittanut osaa ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä pakkokeinojen käyttämiseksi ja saatavien perimiseksi.
Etsi koulutusta koulutustarjottimelta »

Perintätoimen tutkinto (PTT)

PTT -koulutusohjelma antaa valmiudet hoitaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön perintää itsenäisesti ja valmiudet valvoa muualla suoritetavan perinnän laillisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta. Suositus on, että osallistujalla on kokemusta vuokravalvontaan ja perintään liittyvistä tehtävistä.
Etsi koulutusta koulutustarjottimelta »

Palkanlaskennan tutkinto (PAK)

PAK -koulutusohjelman tavoitteena on antaa valmiudet palkanlaskennan itsenäisen hoitamiseen. Osallistujalla tulisi olla vähintään kahden vuoden kokemus palkanlaskennasta ja jonkin kiinteistöalan työehtosopimuksen soveltamisesta. 
Etsi koulutusta koulutustarjottimelta »

Linkki: Taloushallinnon ajankohtaiskoulutukset »
Linkki: Taloushallinnon tutkintokoulutukset »
Kysyttävää kouluksista? Ota yhteyttä:
Pekka Holopainen
Pekka Holopainen 
koulutusjohtaja
(09) 3509 2914, 040 5121 509
pekka.holopainen@kiinko.fi
Raija Pääkkönen
Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori
(09) 3509 2915, 0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi