Valmiuksia liiketoiminnan johtamiseen

Koulutus on yhdistänyt todella hyvällä tavalla sekä yleisiä johtajuuden teemoja ja liiketoiminnan kehittämistä että toisaalta sitten juuri näitä kiinteistö- ja rakentamisalan omia erityiskysymyksiä "

eerika_hyry

– Kiinteistö- ja rakennusalaa haastavat tällä hetkellä todella monet muutokset, erityisesti voimakas kaupungistuminen, digitalisaatio sekä asiakkaiden jatkuva tarve entistä paremmalle palvelulle ja vuorovaikutukselle. Oli hienoa, että tässä koulutuksessa näitä teemoja käsitellään todella paljon. Koulutuksen ohjelma keskittyy johtamisen kehittämiseen kolmella eri osa-alueella, jotka liittyvät liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämiseen, ihmisten johtamiseen sekä yksilön kehittymiseen ja johtajana kasvamiseen. Johtajauransa alkutaipaleella oleva Hyry sai koulutuksesta valmiuksia liiketoiminnan suunnitteluun ja johtamiseen tulevaisuudessa.

– Koulutukseen lähteminen oli oma ideani. Ajattelin, että saan varmasti paljon oppia ja eväitä uuteen rooliini toimitusjohtajana. Keskustelin asiasta silloisen esimieheni kanssa ja hän suhtautui todella kannustavasti, Hyry muistelee. Yksi koulutuksen parhaista puolista oli Hyryn mukaan mahtavat kurssikaverit ja heidän kanssaan käydyt keskustelut sekä sparraukset niin koulutusjaksoilla kuin niiden ulkopuolellakin.

– Koulutus on yhdistänyt todella hyvällä tavalla sekä yleisiä johtajuuden teemoja ja liiketoiminnan kehittämistä että toisaalta sitten juuri näitä kiinteistö- ja rakentamisalan omia erityiskysymyksiä, Hyry kehuu.

Toimitusjohtaja Eerika Hyry Eerika Consulting Oy:stä osallistui KiRa EMBA -koulutukseen, joka on suunnattu johtotehtävissä toimiville henkilöille.

 Eerika Hyry suoritti kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA:n eli KiRa EMBA:n. Koulutus on Kiinkon ja Tampereen yliopiston
johtamiskorkeakoulun yhteistyössä järjestämä.