Kiinteistöliiketoiminta

Kiinteistöliiketoiminnan koulutustarjonta

Kiinkon koulutuksissa saat avaimet kiinteistöliiketoiminnassa menestymiseen. Kokeneetkin osaajat hyötyvät koulutuksistamme saatavasta laajasta kokonaiskuvasta. Opit hahmottamaan, millainen on kiinteistösijoittamisen markkina, millaisia liiketoiminnan ratkaisuja kannattaa toteuttaa ja mitkä ovat onnistuneen rahoituksen edellytykset.

Olemme perillä niin yksityisen kuin julkisen puolen kehityksestä sekä nopealla tahdilla vaihtuvista trendeistä. Keskusteluissa alan asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa pääset verkostoitumaan ja luotaamaan alan tulevaisuutta.

Kiinteistöliiketoiminnan koulutusohjelmat

Ohjelma on tarkoitettu kiinteistöalan johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille. Opi toimimaan varmasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja tunnistamaan muutostekijät, joita voit hyödyntää liiketoiminnan menestymisen rakentamisessa. Koulutuksessa tarjotaan kattava läpileikkaus kiinteistöliiketoiminnan eri toimijoiden strategioista, vaatimuksista ja toimintaympäristöstä. Asiantuntijamme valmentavat sinut kehittämään nykyistä tehtäväaluettasi ja hallitsemaan vaativia kokonaisuuksia.
Tue työsi tuloksellisuutta perehtymällä kiinteistöalan talouden trendeihin johtavien asiantuntijoiden kanssa! Koulutusohjelmassa saat kattavan kokonaiskuvan kiinteistöliiketoiminnan ja -sijoitusten rahoitusratkaisuista ja -malleista sekä niiden edellytyksistä ja taustatekijöistä. Opit hahmottamaan menestyksekkään rahoituksen edellytykset sekä tulevaisuuden kehityssuunnat.
Koulutusohjelma auttaa johtamaan menestyksekkäästi kauppakeskusliiketoimintaa. Opit analysoimaan kuluttajien ostokäyttäytymistä ja tunnistamaan erilaisten vuokralaisten liiketoiminnan tarpeita. Hahmotat kauppakeskuksen liiketoiminnan kokonaisuuden ja toimintaympäristön. Hyödynnät uutta tietotaitoasi onnistuneen strategian luomisessa. Tuloksen tekemisen tueksi käyt tutkintokoulutuksessa läpi myös oleellista alan lainsäädäntöä sekä sopimuskäytäntöjä.


Kaikki alueen koulutukset: Kiinteistöliiketoiminnan koulutukset »
Johtamisen erikoisammattitutkinto: Johtamisen erikoisammattitutkinto »

 

Kysyttävää Kiinteistöliiketoiminta ja -rahoituksen koulutuksista? Ota yhteyttä:

Tiia_Nurminen

Koulutuspäällikkö
Tiia Nurminen

PGP, KiRa JOKO, YHJ, Kauppakeskusjohtaja
(09) 3509 2930, 040 768 2009
tiia.nurminen@kiinko.fi

Minna Pelli

Koulutuskoordinaattori
Minna Pelli

PGP, Kauppakeskusjohtaja, KUP, RAPE
(09) 3509 2952 0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Eeva Säynäjoki
Liiketoimintajohtaja
Eeva Säynäjoki

050 408 6126eeva.saynajoki@kiinko.fi