Kiinteistöliiketoiminta

Kiinteistöliiketoiminnan koulutustarjonta

Kiinkon koulutuksissa saat avaimet kiinteistöliiketoiminnassa menestymiseen. Kokeneetkin osaajat hyötyvät koulutuksistamme saatavasta laajasta kokonaiskuvasta. Opit hahmottamaan, millainen on kiinteistösijoittamisen markkina, millaisia liiketoiminnan ratkaisuja kannattaa toteuttaa ja mitkä ovat onnistuneen rahoituksen edellytykset.

Olemme perillä niin yksityisen kuin julkisen puolen kehityksestä sekä nopealla tahdilla vaihtuvista trendeistä. Keskusteluissa alan asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa pääset verkostoitumaan ja luotaamaan alan tulevaisuutta.

Kiinteistöliiketoiminnan osaamispolut

Kiinteistoliiketoiminta

Koodit osoittavat suositellun lähtötason ja osaamisen koulutukseen osallistumiseen.

Täydentäjä Opiskelija tulossa alalle tai hän on työskennellyt alalla vähän aikaa. Hän saattaa tuntea koulutuksen aihepiiriä jonkin verran.
Koulutus ei edellytä aikaisempia opintoja tai työkokemusta alalta.
Taitaja Opiskelija toimii alan tehtävissä ja tuntee koulutuksen aihepiiriä melko laajasti.
Koulutuksessa edellytetään alan peruskäsitteiden tuntemusta aikaisempien opintojen tai työkokemuksen kautta.
Expertti Opiskelija on alansa vahva asiantuntija ja toimii alan vaativissa tehtävissä.
Koulutus edellyttää alan koulutusta ja usean vuoden kokemusta alan tehtävissä.

  

Kiinteistöliiketoiminnan koulutusohjelmat

Ohjelma on tarkoitettu kiinteistöalan johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille. Opi toimimaan varmasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja tunnistamaan muutostekijät, joita voit hyödyntää liiketoiminnan menestymisen rakentamisessa. Koulutuksessa tarjotaan kattava läpileikkaus kiinteistöliiketoiminnan eri toimijoiden strategioista, vaatimuksista ja toimintaympäristöstä. Asiantuntijamme valmentavat sinut kehittämään nykyistä tehtäväaluettasi ja hallitsemaan vaativia kokonaisuuksia.
Tue työsi tuloksellisuutta perehtymällä kiinteistöalan talouden trendeihin johtavien asiantuntijoiden kanssa! Koulutusohjelmassa saat kattavan kokonaiskuvan kiinteistöliiketoiminnan ja -sijoitusten rahoitusratkaisuista ja -malleista sekä niiden edellytyksistä ja taustatekijöistä. Opit hahmottamaan menestyksekkään rahoituksen edellytykset sekä tulevaisuuden kehityssuunnat.
Koulutusohjelma auttaa johtamaan menestyksekkäästi kauppakeskusliiketoimintaa. Opit analysoimaan kuluttajien ostokäyttäytymistä ja tunnistamaan erilaisten vuokralaisten liiketoiminnan tarpeita. Hahmotat kauppakeskuksen liiketoiminnan kokonaisuuden ja toimintaympäristön. Hyödynnät uutta tietotaitoasi onnistuneen strategian luomisessa. Tuloksen tekemisen tueksi käyt tutkintokoulutuksessa läpi myös oleellista alan lainsäädäntöä sekä sopimuskäytäntöjä.


Kaikki alueen koulutukset: Kiinteistöliiketoiminnan koulutukset »
Johtamisen erikoisammattitutkinto: Johtamisen erikoisammattitutkinto »

 

Kysyttävää Kiinteistöliiketoiminta ja -rahoituksen koulutuksista? Ota yhteyttä:

Tiia_Nurminen

Koulutuspäällikkö
Tiia Nurminen

040 768 2009
tiia.nurminen@kiinko.fi

Eeva Säynäjoki

Liiketoimintajohtaja
Eeva Säynäjoki

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi