Kiinteistötyönjohtajan koulutus ja tutkinto (KTJ®)

27.10.2022 - 2.3.2023
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Tavoitteena on oppia/vahvistaa kiinteistöpalveluyrityksen työnjohtotehtävissä tarvittavia tietoja. Koulutuksen aikana opiskelija muodostaa kokonaiskuvan kiinteistönhoitoyksikön toiminnasta työnjohdon näkökulmasta ja näin parantaa ammatillisia valmiuksiaan toimia esihenkilönä ja suoriutua menestyksellisesti myös muissa työtehtävissä.

Koulutusohjelmassa käsiteltävät aihealueet:

  • Esimies- ja vuorovaikutustaidot
  • Työlainsäädäntö
  • Kiinteistön jätehuollon järjestäminen
  • Rakennustekninen korjaus ja kunnossapito
  • Sisäilma-asiat
  • Energiankäytön hallinta
  • Kiinteistön sähkölaitteiston kunnossapito
  • Työturvallisuus kiinteistönhoitotehtävissä
  • Kiinteistöpalvelusopimukset
  • Kiinteistöpalveluiden ydintehtävät

Koulutusohjelmassa on kolme lähiopetusjaksoa. Oppimista tehostavat koulutuksen aikana tehtävät oppimistehtävät ja kehittämissuunnitelma. Koulutus päättyy lopputenttiin.

Voit suorittaa koulutuksen yhteydessä lähiesimiestyön ammattitutkinnon näyttämällä osaamisesi työtehtävissäsi. Lähiesimiestyön ammattitutkinto suoritetaan näytöin, omalla työpaikalla, tutkinnon perusteiden mukaisia, päivittäisjohtamisen työtehtäviä tehden. Suorittaminen tapahtuu käytännön työtehtävien kautta - suunnittelemalla, ohjaamalla, seuraamalla ja arvioimalla tiimin, työryhmän tai vastaavaan toimintaa. Tutkinnon suorittajan täytyy toimia esihenkilö- tai työnjohtotehtävissä tai tiimin, työryhmän tai vastaavan vetäjänä.

Tutustu tutkinnon perusteisiin Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteet 1.1.2018 »

Kohderyhmä

Kiinteistöalan työnjohdollisissa tehtävissä toimivat tai tehtäviin siirtyvät henkilöt. Koulutus soveltuu myös huolto- ja käyttöpäälliköille sekä teknisille isännöitsijöille lisätietojen hankkimiseksi työnjohdon tehtävistä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
1. lähijakso, Esimiestaidot,keskeinen työlainsäädäntö ja jätehuollon järjestäminen27.10.202228.10.2022Helsinki
2. lähijakso: Korjaus ja kunnossapito, energia-, sisäilma- ja LVIS-asiat sekä työturvallisuus07.12.202208.12.2022Helsinki
3. lähijakso: Kiinteistöpalvelukohteen vastaanotto ja palvelutoiminnot, esimiehenä kehittyminen06.02.202307.02.2023Helsinki
KTJ-lopputentti02.03.202302.03.2023

Yhteyshenkilö

Katri Janhonen
koulutuspäällikkö

040 750 0575
katri.janhonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1,580.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 1580 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä aamu- ja iltapäiväkahvit lähijaksoilla. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta.

Mikäli opiskelija suorittaa koulutuksen yhteydessä Lähiesimiehen ammattitutkinnon, koulutuksen ja tutkinnon yhteishinta on 790 euroa. Hinta päivittyy laskutusvaiheessa.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.