Asunto-osakeyhtiön isännöinti, Isännöinnin ammattitutkintokoulutus

27.4.2021 - 15.5.2022
etäkoulutus/Kouvola

Kuvaus

Koulutuksessa perehdyt asunto-osakeyhtiön isännöinnin kannalta keskeisiin hallinnon, talouden, teknisen ylläpidon, sopimushallinnan sekä asiakaspalvelun ja viestinnän osa-alueisiin. Lisäksi voit syventää osaamistasi mm. teknisten palveluiden tai uudiskohteen isännöinnin osalta tai suunnittelemalla isännöintityöhön liittyvän kehittämishankkeen. Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti monimuoto-opiskeluna, johon sisältyy tarvittavat lähipäivät ja etäopiskelujaksot oppimistehtävineen. Koulutuksen kesto on noin 12 kk.

Isännöinnin ammattitutkinto on näyttötutkinto, jonka voit suorittaa joustavasti isännöintityötä tehden. Isännöinnin ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinnon sisältö suunnitellaan yksilöllisesti kunkin opiskelijan henkilökohtaisten osaamistarpeiden mukaisesti. Opiskelija valitsee itselleen sopivat valinnaiset tutkinnon osat oman osaamisensa ja työtehtävien sekä työpaikan mukaisesti. Tutustu tutkinnon perusteisiin Isännöinnin ammattitutkinto perusteet »

Kiinko toteuttaa huhtikuun loppuun asti kaikki koulutukset etäyhteyden (Teams) välityksellä. Kun tilanne sallii, jatkamme koulutuksiamme hybriditoteutuksina. Tällöin voit valita, tuletko paikan päälle vai osallistutko koulutusjaksolle etänä.

Kohderyhmä

Asunto-osakeyhtiön isännöintiin keskittyneet isännöitsijät, apulaisisännöitsijät, tekniset isännöitsijät, kiinteistösihteerit sekä taloushallinto- ja asiakaspalveluhenkilöstö. Soveltuu myös isännöintitehtävissä jonkin aikaa toimineille tai alalle hakeutuville.

Ammattitaito osoitetaan aidoissa työtehtävissä, joten tutkinnon suorittajalla tulee olla työ- tai harjoittelupaikka isännöinnin tehtävissä.

Ammattitutkinto soveltuu alan työkokemusta jo hankkineelle osaamisen tunnustamiseen tai ammattitaidon kehittämiseen. Se voi olla myös väylä uudessa ammatissa tarvittavan ammattitaidon osoittamiseen.

"Nyt oli todella relevantteja aiheita ja asiantuntijoita oli mukava kuunnella. "

"Helposti lähestyttävät ja mukavat kouluttajat, joilla myös ymmärrystä/kokemusta käytännön työstä. Rento asenne."

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Isännöinnin toimintaympäristö, isännöintityö, asiakaspalvelu ja viestintä27.04.202128.04.2021Kouvola
Isännöinnin sopimusasiat, asiakirjakäytännöt sekä riskienhallinta10.06.202111.06.2021Kouvola
Asunto-osakeyhtiön hallinnon hoitaminen18.08.202119.08.2021Kouvola
Asunto-osakeyhtiön hallinnon ja talouden hoitaminen30.09.202101.10.2021Kouvola
Asunto-osakeyhtiön talouden hoitaminen30.11.202101.12.2021Kouvola
Monikulttuurisuus, Turvallisuus asiakaspalvelutilanteissa  Helsinki
Tekniset palvelut isännöinnissä  
Teknisen elinkaaren hoitaminen  Helsinki

Yhteyshenkilö

Heli Peltonen
verkkokoulutuspäällikkö

040 753 3163
heli.peltonen@kiinko.fi

Kirsi Mykkänen-Vesalainen
koulutuskoordinaattori

040 716 2424
kirsi.mykkanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 690,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 690 euroa. Hintaan sisältyy opetus (maksimissaan 14 lähipäivää riippuen valinnaisista tutkinnon osista ja aikaisemmasta osaamisesta), sähköinen luentomateriaali, näytöt sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta. Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.