Viestintä rakennushankkeessa

24.3.2022 - 24.3.2022
verkkototeutus

Kuvaus

Mihin rakennushankkeessa viestivän projektinjohdon tulisi varautua ja mitä kaikkea viestinnällä tarkoitetaan? Oikea-aikainen ja sisällöltään selkeä viestintä on yksi tärkeä osa onnistunutta hanketta ja asiakastyytyväisyyttä. Kiireen keskellä tehdyt epäselvät kirjaukset ja passiivien käyttö ovat kokouspöytäkirjoissa ja projektiviestinnässä usein arkipäivää. Projektiviestinnän merkitys kasvaa, kun hankkeen osapuolia on yhä enemmän. Hyvällä viestinnällä ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla vakuutat eri osapuolet ja tuot asiantuntijuutesi kaikille näkyväksi.

Millaiset viestintäkeinot ovat osoittautuneet toimiviksi suurten hankkeiden viestinnässä, kun kohteena on suuret joukot? Millainen viestintä on toiminut korjaushankkeissa ja kiinteistön ylläpidossa? Mitä hankkeen viestintäsuunnitelmassa tulee ottaa huomioon?

Sanattomalla viestinnällä on usein puhuttua ja kirjoitettua kieltä suurempi vaikutus. Millaista on vaikuttava vuorovaikutus? Hankkeessa on tärkeää kiinnittää huomiota myös hyviin kokouskäytäntöihin ja siihen, mitä ja miten kokouspöytäkirjoihin tulee asiat kirjata, jotta vältetään mahdolliset riidat ja epäselvyydet.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille hankkeen eri osapuolille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan projektitiedon hallinnasta ja hankkeen viestinnästä. Koulutus sopii mm. rakennuttajille/tilaajille, rakennuttaja- ja projektipäälliköille, rakennuttaja- ja projekti-insinööreille, työmaainsinööreille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari24.03.202224.03.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

050 544 8561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Ninni Yletyinen
koulutuskoordinaattori

040 667 1911
ninni.yletyinen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 390 euroa. Hintaan sisältyy opetus sekä sähköinen aineisto. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 10.3.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.