Kuntotarkastajien ja kuntoarvioijien ajankohtaispäivä

3.2.2022 - 3.2.2022
verkkototeutus

Kuvaus

Kuntotarkastajien ja kuntoarvioijien ajankohtaispäivässä käsitellään tänä vuonna ostajan ennakkotarkastusvelvollisuutta sekä oikeustapauksien että koronan vaikutusten näkökulmasta. Ohjelmassa on myös pätevyyslautakunnan terveiset kuntoarvioijille ja asuntokaupan kuntotarkastajille ja ajankohtaiskatsaukset sekä sosiaali- ja terveysministeriöstä asumisterveysasetuksen osalta että ympäristöministeriöstä. Aiheita on lisäksi kosteus- ja mikrobivaurioituneiden rakennusten korjaamisesta ja kiinteistökohtaisista talousjäteveden puhdistamisjärjestelmistä.

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu asuntokaupan kuntotarkastajille ja kuntoarvioijille sekä tutkimusten ja selvitysten tilaajille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kuntotarkastajien ja kuntoarvioijien ajankohtaispäivä03.02.202203.02.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

050 544 8561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Ninni Yletyinen
koulutuskoordinaattori

040 667 1911
ninni.yletyinen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Tilaisuuden osallistumismaksu on 550 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyvät luennot ja niiden aineistot sähköisessä muodossa.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 20.1.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.