Asuntotarkastajan tietopaketti

18.5.2021 - 18.5.2021
Hotelli Vantaa/etäkoulutus

Kuvaus

Päivän aikana saat kokonaiskuvan asuntotarkastajan tehtävästä niin teknisten osa-alueiden, erityisten havaintojen dokumentoinnin ja lainsäädännön osalta. Mitä on normaali kuluminen? Missä tapauksissa vuokravakuutta voi pidättää? Miten varmistaa, että asunto on turvallinen seuraavalle asukkaalle? Miten arvioida remontin tarve? Näihin ja moniin muihin kysymykseen saat vastauksen osallistumalla koulutukseen.

Kohderyhmä

Asuntotarkastajat, tekniset isännöitsijät, isännöitsijät, vuokravälittäjät ja kaikki muut, joiden toimenkuvaan kuuluu asuntotarkastukset, etenkin poismuuttojen yhteydessä.

Asuntotarkastukset vievät liian suuren osan työajasta. Olisi kiva saada konkreettisia työkaluja tarkastustoiminnan tueksi.

- Isännöintikoulutuksen opiskelija syksyllä 2020

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Jonna Vuorenpää
koulutusassistentti

040 677 1237
jonna.vuorenpaa@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 395,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston ja lounaan koulutuspäivän aikana.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 3.5.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.