Kiinteistösijoittaminen

22.11.2023 - 1.3.2024
Helsinki

Kuvaus

Perehdy kiinteistösijoittamisen logiikkaan ja investointianalyysin menetelmiin Professori Martin Hoeslin ja Suomen eturivin asiantuntijoiden johdolla. Teoriaopintojen ohessa arvioidaan kiinteistösijoitusmarkkinan nykytilannetta ja kehityssuuntia, keskustellaan alan uusista avauksista ja rohkeista ratkaisuista sekä syvennytään viime aikojen mielenkiintoisimpiin esimerkkitapauksiin. Koulutus kokoaa yhteen eri taustaisia osaajia ja tarjoaa alustan alan eri toimijoiden verkostoitumiselle ja yhteiselle alan kehittämiselle. Kiinteistösijoittamisen koulutusohjelmasta on mahdollista jatkaa suoraan kiinteistörahoituksen koulutusohjelmaan.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille kiinteistösijoittamisen lainalaisuuksien hallintaa työssään tarvitseville - yhtä hyvin aiempien opintojen kertauksena tai tietotaidon päivittämisenä kuin osaamisen syventämisenä tai laajentamisena. Osallistujien erilaiset taustat täydentävät toisiaan, ja jokainen pääsee hyödyntämään vahvuusalueitaan sekä kehittämään omaa osaamistaan keskinäisessä parhaiden käytäntöjen ja uusien ideoiden sparrailussa. Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä. Ohjelma liitteenä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
1b: Suorat Kiinteistösijoitukset  Helsinki
Real Estate Indices  Espoo

Yhteyshenkilö

Virpi Slotte
kehityspäällikkö

0400 641 007
virpi.slotte@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2,400.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2400 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen opiskelijamaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle