Johtamisen ja yritysjohtamisen koulutus ja erikoisammattitutkinto KiRa JET

25.5.2020 - 31.5.2021
Helsinki

Kuvaus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tehokas koulutus sinulle, jolla on vahva oman toimialan ja tuotteiston osaaminen ja asiantuntemus. JET tutkinto on arvostettu ammatillinen tutkinto, jonka ammattitaitovaatimusten lähtökohtina ovat organisaation tai yrityksen toiminnan johtaminen sekä kehittäminen, johtajana kehittyminen sekä näiden prosessien kytkeminen toisiinsa. Tutkintoa suorittaessasi opit hallitsemaan kokonaisvaltaisesti johtamisen eri osa-alueita.

Kiinteistö- ja rakennusalalle räätälöity johtamiskoulutus luo opiskelijalle alan verkostoja, joita voi käyttää vielä koulutuksen päätyttyäkin. Lisäksi koulutukseen sisältyy mahdollisuus pääkouluttajan ilmaiseen puhelinkonsultaatio käytännön johtamisen haasteista.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, johon määritellään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen tarve - mm. valitaan tarvittavat teoriaopinnot. Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin, ilman teoriaopintoja.

Ole yhteydessä, niin keskustellaan johtamisosaamisestasi lisää ja pohditaan yhdessä sinulle sopivin tapa suorittaa tutkinto.

Kohderyhmä

Koulutusohjelma on suunnattu kaikille, jotka johtavat ja kehittävät oman vastuualueensa tai yrityksensä toimintaa. Tutkinnon suorittaminen soveltuu hyvin johdolle ja keskijohdolle sekä asiantuntija-alueiden ja projektien vastuuhenkilöille, jotka haluavat systemaattisesti kehittää omaa johtajuuttaan.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

050 544 8561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskoordinaattori

040 412 3244
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 000,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Tutkintokoulutus on valtion tukemaa. Opiskelijamaksun suuruus on 1000 euroa. Opiskelijamaksuun sisältyy henkilökohtaistetut tutkinnon suorittamiseen tarvittavat opinnot, koulutuksen sähköinen opintomateriaali sekä kahvitarjoilut lähiopetuspäivinä. Valtiontukema koulutus on arvonlisäverotonta.

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin, ilman teoriaopintoja. Tällöin tutkinnon suorittaminen on opiskelijalle maksutonta.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Koulutukseen valitut saavat hakuajan päättymisen jälkeen sähköpostitse viestin opiskelijaksi hyväksymisestä. Opiskelupaikan vastaanottamisen voi peruuttaa ilman kuluja viestissä mainittuun päivämäärään mennessä.