Vuokrataloyhtiöiden kirjanpitopäivä

24.11.2021 - 24.11.2021
Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Kuvaus

Vuokrataloyhtiöiden kirjanpitopäivässä pureudutaan valtion tukemien vuokra-asuntojen taloushallinnon erityiskysymyksiin. Päivän aikana saat ajankohtaiskatsauksen vuokrataloyhtiöiden tilinpäätöksiin vaikuttavista asioista sekä havaintoja mihin seikkoihin kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä tulee kiinnittää erityistä huomiota.

Tapahtuma on vuokrataloyhtiöiden kirjanpidon ammattilaisten vuosittainen kohtaamispaikka!

Kohderyhmä

Vuokrataloyhtiöiden taloushallinnosta vastaavat kuten esimerkiksi kirjanpitäjät, talous- ja hallintopäälliköt, isännöitsijät ja toimitusjohtajat. Kuntien ja kaupunkien asuntotoimen taloushallinnosta vastaavat. Valtion ja kuntien asuntolainoituksesta ja -tuotannosta vastaavat päättäjät ja viranhaltijat.

Parasta koulutuksessa oli luennoitsijoiden asiantuntijuus ja hyvät materiaalit. Oli helppoa ja mukavaa kuunnella asiantuntijoita.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Vuokrataloyhtiöiden kirjanpitopäivä24.11.202124.11.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Mari Asunmaa
koulutuspäällikkö

0400 864 641
mari.asunmaa@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

550 euroa sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston, kahvitarjoilut sekä lounaan. Osallistumismaksuun lisätään arvonlisävero 24 %.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.