Tilinpäättäjän tietoisku - Tampere

15.12.2021 - 15.12.2021
Sokos Hotel Torni Tampere

Kuvaus

Tilinpäättäjän tietoisku -kiertue on jälleen joulukuussa! Tilinpäättäjän tietoisku on kattava paketti asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätöksien ajankohtaisista asioista. Päivän aikana kuulet lainsäädännön uudistuksista sekä viimeisimmistä kirjanpitolautakunnan lausunnoista.

Tilinpäättäjän tietoisku on vuosittainen koulutuskiertue, joka kokoaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja verotukseen liittyvät ajankohtaiset asiat.

Tänä vuonna kiertueen ohjelmassa on muun muassa

  • Ajankohtaiskatsaus verolainsäädännön, asunto-osakelain ja kirjanpitolain uudistuksista sekä Kirjanpitolautakunnan lausunnoista
  • Tilinpäätössuunnittelun vaihtoehdot ja niiden vaikutus käytännössä
  • Asunto-osakeyhtiön tilinpäätös sijoittajaomistajan näkökulmasta
  • Tilinpäätös ja toimintakertomus asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä kirjanpitolautakunnan yleisohjeisiin ja lausuntoihin peilaten

Osallistumalla tilaisuuteen saa varmuutta vuoden 2021 tilinpäätöksen tekemiseen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä. Lisäksi voi päivittää tiedot ajan tasalle kirjanpidon ja verotuksen näkökulmasta vuodelle 2022.

Kouluttajana toimii HT-tilintarkastaja Jari Etelämaa. Jarilla on yli 30-vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Hän on myös kokenut taloushallinnon kouluttaja Kiinkossa.

Tapahtuma järjestetään paikan päällä Sokos Hotel Tornissa Tampereella. Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva koronapassi sekä henkilöllisyystodistus mukana.

Mikäli olet kiinnostunut etäosallistumisesta, tutustu kiertueen etätapahtumaan .

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen tekemisestä ja suunnittelusta vastaaville kuten toimitusjohtajille, isännöitsijöille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille sekä muille taloushallinnon ammattilaisille.

Monipuolinen kokonaisuus, käytännön esimerkit selkeyttivät koulutusta ja auttoivat omaksumaan myös itselle uusia asioita!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso15.12.202115.12.2021Tampere

Yhteyshenkilö

Mari Asunmaa
koulutuspäällikkö

0400 864 641
mari.asunmaa@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Osallistumisen hinta on 550e + alv24% sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.