Tilinpäätössuunnittelu ja yhtiön taloudellisen tilan määrittely

25.1.2022 - 26.1.2022
etäkoulutus, Helsinki

Kuvaus

Seminaarin tavoitteena on syventää asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätössuunnittelua sekä antaa perusteet yhtiön taloudellisen tilan määrittelyyn.

Aiheina ovat mm. Tilinpäätös ja toimintakertomus asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä, Yksittäisen asunto- ja kiinteistöyhtiön tilinpäätöksen suunnittelu, Kiinteistöliiketoimintaa harjoittavan yhtiön tilinpäätöksen suunnittelu ja Yhtiön taloudellisen tilan määrittely asunto- ja kiinteistöosakeyhtiössä.

Voit seurata seminaaria joko Sokos Hotel Triplassa Helsingissä tai Teamsissa.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka tarvitsevat tietoa asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilinpäätöksien verosuunnittelusta sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tunnusluvuista.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Tilinpäätössuunnittelu ja yhtiön taloudellisen tilan määrittely25.01.202226.01.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Mikäli haluat osallistua vain toiseen päivään, hinta on 550?+alv. Tällöin kirjoita lisätietokenttään kummalle päivälle osallistut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 17.1.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.