Perustajaurakoinnin kirjanpito, tilinpäätös ja tuloverotus sekä ajankohtaiset rakentamisen alv-kysymykset

16.11.2022 - 16.11.2022
Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Kuvaus

Koulutuksessa käsitellään perustajaurakoitsijan kirjanpidon ja tuloverotuksen yhteensovittamista ajantasaisimman kirjanpitoa ja tuloverotusta koskevan sääntelyn ja oikeuskäytännön mukaisesti. Tuloveron laskenta nivoutuu kiinteästi myös asuntokauppalain määräyksiin, sekä perustajaurakoitsijan käyttöpääoman hallintaan, mikä korostaa ennakoivan suunnittelun merkitystä.

Koulutus on hyvin ajankohtainen ja tärkeä myös siitä johtuen, että nykyinen sääntely mahdollistaa useita toisistaan olennaisesti poikkeavia kirjanpitokäytäntöjä perustajaurakoitsijan kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä. Koulutuksessa käsitellään nämä vaihtoehdot ja niiden keskeiset eroavaisuudet.

Lisäksi koulutuksessa käsitellään kattavasti perustajaurakoinnin ja muun omana käyttönä verotettavan rakennustoiminnan arvonlisäveroperiaatteita ja tuodaan samalla esille keskeiset erot muuhun rakentamiseen arvonlisäverotukseen.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Taloushallintoliitto ry:n kanssa.

Kohderyhmä

Rakennusliikkeiden taloushallinnosta vastaavat, tilitoimistojen edustajat, tilintarkastajat ja verohallinnon edustajat.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso15.11.202215.11.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 8.11.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.