Konsernitilinpäätös kiinteistöalalla

14.9.2021 - 15.9.2021
Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Kuvaus

Koulutuksessa selvitetään käytännönläheisesti konsernitilinpäätöksen laadintaperiaatteet kiinteistöalalla kattaen kaikki yleisimmät konsernitilinpäätöksen laadinnassa esiin tulevat kysymykset. Asiaan perehdytään teorian lisäksi harjoitusten ja esimerkkien avulla. Kurssilla sivutaan myös IAS:n vaikutuksia konsernitilinpäätöskäytäntöön ja erityisesti kiinteistöjen arvostuskysymyksiin.

Kohderyhmä

Konsernitilinpäätösten tekemisestä vastuussa olevat henkilöt. Asian omaksuminen edellyttää kiinteistöalan kirjanpidon ja tilinpäätöskäytännön tuntemusta.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Palautta edelliseltä ryhmältä: "Järjestelmällinen asioiden läpikäynti, selvensi asioita kuten konsernisuhteen syntyminen, vähemmistöosuuden laskeminen, emon ja konsernin erilainen lopputulos tytäryrityksen myynnin yhteydessä"

"Sain paljon tukea omaan työni. Luennoitsijat olivat selvästi asiantuntijoita opetettavasta asiasta. Oli kiva, että varsinkin Rönkkö selitti vaikeaa asiaa käytännön esimerkkien kautta. Laskenta esimerkit auttoivat oppimaan"

Edellisen ryhmän palautteiden keskiarvo oli 4,81/5!!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso14.09.202115.09.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.