Konsernitilinpäätös kiinteistöalalla

14.9.2022 - 15.9.2022
Sokos Hotel Tripla, Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Koulutuksessa selvitetään käytännönläheisesti konsernitilinpäätöksen laadintaperiaatteet kiinteistöalalla kattaen kaikki yleisimmät konsernitilinpäätöksen laadinnassa esiin tulevat kysymykset. Asiaan perehdytään teorian lisäksi harjoitusten ja esimerkkien avulla. Kurssilla sivutaan myös IAS:n vaikutuksia konsernitilinpäätöskäytäntöön ja erityisesti kiinteistöjen arvostuskysymyksiin.

Kohderyhmä

Konsernitilinpäätösten tekemisestä vastuussa olevat henkilöt. Asian omaksuminen edellyttää kiinteistöalan kirjanpidon ja tilinpäätöskäytännön tuntemusta.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Konsernitilinpäätös kiinteistöalalla14.09.202215.09.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 6.9.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.