Kirjanpitäjäpäivät

28.9.2021 - 29.9.2021
etäkoulutus

Kuvaus

Syventää osallistujien valmiuksia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidon, verotuksen ja tilinpäätösasioiden hoidossa. Toimii alan ammattilaisten kohtaamispaikkana. Tämä koulutus järjestetään pelkästään Teamsin välityksellä.

Kohderyhmä

Koulutustilaisuus on tarkoitettu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden taloushallinnosta vastaaville alan ammattilaisille, kuten esimerkiksi kirjanpitäjille, isännöitsijöille, talous- ja hallintopäälliköille, toimitusjohtajille sekä muille laskentatoimen vastuuhenkilöille.

Palautetta edelliseltä kirjanpitäjäpäiviltä: parasta koulutuksessa oli "Luennoitsijat joiden puhetta ja asiaa oli helppo seurata, asia asiana voi olla virallista ja kaavoihin asetettua, mutta luennoitsijat tekivät siitä kiinnostavaa kuulijoilleen. Sain irti aika hyviä asioita työhöni."

Palautteiden keskiarvo oli 4,23/5.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso28.09.202129.09.2021etäkoulutus

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen aineistoineen, kahvitarjoilut, lounaat sekä illallisen. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun päivään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.