Kiinteistötalous- ja sijoittaminen

18.5.2021 - 19.5.2021
etäkoulutus, Helsinki

Kuvaus

Kiinteistö- ja toimitilainvestoinnit ovat osa sijoitus- ja yritysvarallisuutta joiden pääomarakenteen ymmärtäminen on keskeistä. Osion tavoitteena on selvittää investointien kannattavuuslaskelmien perusteet tuoton laskennan ja kulujen hallinnan avulla sekä rahoitusinstrumenttien käytön mahdollisuudet. Seminaarissa käsitellään myös korjaustoiminnan merkitystä kiinteistöomaisuuden taloudellisen hallinnan kannalta.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille kiinteistösijoittamisesta kiinnostuneille, kiinteistösijoittamisen tukifunktioiden työtehtäviä tekeville tai henkilöille, jotka ovat suuntautumassa esimerkiksi kiinteistösijoitusneuvojan tai kiinteistösijoituspäällikön työtehtäviin. Seminaari soveltuu hyvänä johdantona myös yksityishenkilöille, jotka tekevät kiinteistösijoituksia.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso18.05.202119.05.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.