Kiinteistöalan tilinpäätös- ja veropäivä

15.11.2021 - 15.11.2021
Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Kuvaus

Kiinteistöalan tilinpäätös- ja veropäivä on monipuolinen ja käytännönläheinen ajankohtaiskatsaus asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön tilinpäätöksen tekemiseen ja tilinpäätössuunnitteluun.

Päivän aikana kuulet mitä ajankohtaista on niin arvonlisäverotuksessa kuin tuloverotuksessa. Lisäksi päivässä käydään läpi konkreettisten esimerkkien avulla tilinpäätössuunnittelun vaihtoehtoja sekä niiden vaikutuksia ja seurauksia.

Kohderyhmä

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätöksen ja verotuksen tekemisestä ja suunnittelusta vastaaville kuten toimitusjohtajille, isännöitsijöille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille sekä muille taloushallinnon ammattilaisille.

Lähdin koulutuksesta innostuneena ja iloisena. Paras koulutus johon olen osallistunut! Mahtavat kouluttajat, onnistuneet aiheet ja kaikin puolin erinomainen päivä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso15.11.202115.11.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Mari Asunmaa
koulutuspäällikkö

0400 864 641
mari.asunmaa@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Osallistumismaksu on 550e + alv 24 % sisältäen opetuksen ja sähköisen aineiston.

Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä mainittuun ajankohtaan mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.