Kiinteistöalan perintäpäivät

4.11.2021 - 5.11.2021
etäkoulutus, Sokos Hotel Torni Tampere

Kuvaus

Kiinteistöalan perintäpäivät syventää ja tehostaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön perintäprosessin hallintaa sekä antaa käytännön valmiuksia perintätoimenpiteiden asianmukaiseen ja oikea-aikaiseen suorittamiseen.

Ohjelman ensimmäinen päivä koostuu taloushallintofoorumin perintäalan ammattilaisille suunnatusta rinnakkaisohjelmasta.

Kohderyhmä

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden perintäasioita hoitavat sekä perinnästä vastuussa olevat alan ammattilaiset kuten esimerkiksi isännöitsijät, asukassihteerit, perintätoimihenkilöt, vuokravalvojat ja vuokrakirjanpitäjät. Tilaisuus sopii hyvin myös perintäprosessia hoitaville lakimiehille sekä kaupunkien ja kuntien huoneenvuokra- ja osakasasioista vastaaville.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Perintäpäivien ensimmäisen päivän ohjelma on taloushallintofoorumin toinen päivä perintäalan rinnakkaisohjelmalla.

www.taloushallintofoorumi.fi

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistöalan perintäpäivät04.11.202105.11.2021Tampere

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

750 euroa sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston, kahvitarjoilut, lounaat sekä illallisen. Osallistumismaksuun lisätään arvonlisävero 24 %. Mikäli haluat osallistua taloushallintofoorumiin kokonaisuudessaan tämän lisäksi (3.-5.11.2021), hinta on 990?.

Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.