Jälki- ja lainaosuuslaskennan perusteet

4.10.2022 - 4.10.2022
Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Tule Jari Etelämaan johdolla oppimaan vastikejälkilaskelmien ja lainaosuuslaskelmien perusteet. Opetus toteutetaan käytännönläheisesti harjoituksia tekemällä.

Tämä seminaari on suositeltu henkilöille, jotka hakevat KPT II tutkintoon käymättä KPT I tutkintoa ja joilla ei ole käytännön kokemusta jälki- ja lainaosuuslaskelmista.

Kohderyhmä

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden jälki- ja lainaosuuslaskentaa tekevät ja laskennasta vastaavat kuten esimerkiksi kirjanpitäjät, isännöitsijät ja toimitusjohtajat. Tilaisuus sopii jälki- ja lainaosuuslaskennasta paljonkin kokemusta hankkineille, jotka haluavat varmentaa laskennan oikeellisuutta. Tilaisuus sopii myös vähän kokemusta hankkineille, jotka haluavat saada perusteita laskennan tekemiseen. Asian omaksumisen kannalta on suositeltavaa, että osallistuja hallitsee kirjanpidon perusteet.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso04.10.202204.10.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen luentoaineiston ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 20 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 27.9.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.