IFRS kiinteistöalalla

13.10.2022 - 13.10.2022
Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Tavoitteena on selkiyttää kiinteistövarojen määrittelyä sekä niiden arvostamista tilinpäätöksessä. Koulutuksen avulla varmistat mm. IFRS 16 vuokrasopimusten osaamisesi tason. Seminaari antaa valmiudet vuokrakiinteistöjen ja keskinäisen kiinteistöosakeyhtiön käsittelyyn IFRS-tilinpäätöksissä. Lisäksi seminaarissa selvitetään kirjanpidon ja verotuksen sidonnaisuuksia IFRS-tilinpäätöksissä.

Kohderyhmä

IFRS tilinpäätösten tekemisestä vastuussa olevat henkilöt ja henkilöt, joille IFRS tilinpäätöksen omaksuminen on tärkeää työn kannalta. Asian omaksuminen edellyttää kiinteistöalan kirjanpidon ja tilinpäätöskäytännön tuntemusta.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Tähän kokonaisuuteen kuuluu IFRS Kiinteistöalalla -verkkokurssi, jonka sisältö olisi hyvä olla hallussa ennen seminaaria.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
IFRS kiinteistöalalla13.10.202213.10.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 6.10.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.