Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutus

17.2.2022 - 31.12.2025
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Johdatko tiimiä tai työryhmää tai oletko siirtymässä tehtäviin? Haluatko tehostaa tiimisi ohjaamista kohti yhteistä päämäärää? Näytätkö esimerkkiä johtamalla itseäsi tavoitteellisesti? Onko työlainsäädäntö ja tiedot juridisista vastuista ajan tasalla?

Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutus sopii sinulle, joka toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä. Olet esimies tai siirtymässä esimiestehtäviin. Haluat kehittyä ihmisten johtamisessa ja kehittää omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa. Tai ehkä haluat kehittää itseäsi asiakassuhteen hoitamisessa tai kehittämistyön edistäjänä muuttuvassa työympäristössä.

Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla, omissa työtehtävissä. Sen suorittaminen tapahtuu käytännön työtehtävien kautta - suunnittelemalla, ohjaamalla, seuraamalla ja arvioimalla tiimin, työryhmän, osaston (tai vastaavaan) toimintaa. Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta osasta (Lähiesimiehenä toimiminen) ja kahdesta valinnaisesta osasta. Niitä ovat asiakassuhteiden hoito, toiminnan kannattavuus, henkilöstötyö ja kehittämissuunnitelma.

Tutustu tutkinnon perusteisiin »

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma siitä, miten tutkinto suoritetaan, mitkä ovat valinnaiset tutkinnot osat sekä mihin koulutuksen osiin juuri sinun tulisi osallistua. Tutkinto on valmis, kun pakollinen ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa on suoritettu hyväksytysti. Suoritetusta tutkinnosta saa tutkintotodistuksen. Tarpeen mukaan voi suorittaa myös tutkinnon osan tai osia.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu lähiesimiehille sekä tiimin, työryhmän tai projektin vetäjille. Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin, ilman teoriaopintoja. Täytä hakemus sitoumuksetta, niin olemme yhteydessä ja niin selvitämme sinulle sopivimman tavan suorittaa tutkinto.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katri Janhonen
koulutuspäällikkö

040 750 0575
katri.janhonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1,000.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Tutkintokoulutuksen opiskelijamaksu valtion tukemana on 1000 euroa. Hintaan sisältyy henkilökohtaistettu opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista (teoriaopinnot) on osallistujalle maksutonta.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.