Viestintä rakennushankkeessa

25.3.2021 - 25.3.2021
etäkoulutus

Kuvaus

Mihin rakennushankkeessa viestivän projektinjohdon tulisi varautua ja mitä kaikkea viestinnällä tarkoitetaan? Oikea-aikainen ja sisällöltään selkeä viestintä on yksi tärkeä osa onnistunutta hanketta ja asiakastyytyväisyyttä. Kiireen keskellä tehdyt epäselvät kirjaukset ja passiivien käyttö ovat kokouspöytäkirjoissa ja projektiviestinnässä usein arkipäivää. Projektiviestinnän merkitys kasvaa, kun hankkeen osapuolia on yhä enemmän. Hyvällä viestinnällä ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla vakuutat eri osapuolet ja tuot asiantuntijuutesi kaikille näkyväksi.

Millaiset viestintäkeinot ovat osoittautuneet toimiviksi suurten hankkeiden viestinnässä, kun kohteena on suuret joukot? Millainen viestintä on toiminut korjaushankkeissa ja kiinteistön ylläpidossa? Mitä hankkeen viestintäsuunnitelmassa tulee ottaa huomioon?

Sanattomalla viestinnällä on usein puhuttua ja kirjoitettua kieltä suurempi vaikutus. Millaista on vaikuttava vuorovaikutus? Hankkeessa on tärkeää kiinnittää huomiota myös hyviin kokouskäytäntöihin ja siihen, mitä ja miten kokouspöytäkirjoihin tulee asiat kirjata, jotta vältetään mahdolliset riidat ja epäselvyydet.

Meille Kiinkossa on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Koulutuksemme järjestetään maaliskuun loppuun asti vain etäyhteyksin. Koronatilanteen salliessa koulutus järjestetään hybriditoteutuksena, jolloin voit valita, osallistutko koulutukseen etäyhteyksin vai paikan päällä koulutustilassa. Päivitämme tilannetta nettisivuillemme:

Ajankohtaiset

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille hankkeen eri osapuolille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan projektitiedon hallinnasta ja hankkeen viestinnästä. Koulutus sopii mm. rakennuttajille/tilaajille, rakennuttaja- ja projektipäälliköille, rakennuttaja- ja projekti-insinööreille, työmaainsinööreille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille.

Mikä koulutuksessa oli parasta?

"Hyvät toisiaan täydentävät esitykset ja kouluttajat, hyvin valikoituja pääviestejä kouluttajilta."

"Se, että oli valittu tämä tärkeä aihe, joka hankkeissa jää enemmänkin lapsipuolen asemaan."

Palautteet vuoden 2020 osallistujilta.

Opi viestimään oikea-aikaisesti ja selkeästi!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari25.03.202125.03.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 390 euroa. Hintaan sisältyy opetus sekä sähköinen aineisto. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 15.3.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Sen jälkeen peruutuskulut 100%. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.