Vastuullisuudella kilpailuetua - uudet vastuullisuuden elementit

19.11.2021 - 19.11.2021
etätoteutus/Helsinki

Kuvaus

Vastuullisella liiketoiminnalla yritykset luovat kilpailuetua ja kannattavampaa liiketoimintaa. Vastuullista toimintaa vaaditaan kaikilta KiRa-alan toimijoilta niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Seminaarissa tullaan avaamaan vastuullisuuteen sisältyviä sosiaalisen vastuun ja kestävän rakentamisen ajankohtaisia teemoja sekä vaikuttavuuden mittaamista. ESG (Environment, Social ja Governance) auttaa yrityksiä ja organisaatioita osoittamaan pitkän aikavälin kestävän liiketoiminnan arvonluontia.

Vastuullisuus on otettava huomioon kaikessa toiminnassa organisaatioiden eri tasoilla, kun toimintaympäristöstä nousee uusia hallittavia vastuullisuuden elementtejä.

Tämä seminaari aloittaa vastuullisuutta käsittelevän seminaarisarjan.

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu yritysten ja julkisen sektorin johdolle, vastuullisuudesta vastaaville henkilöille, henkilöstöhallinnon johdolle ja asiantuntijoille sekä kaikille vastuullisuudesta KiRa-alalla kiinnostuneille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari16.09.202116.09.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

040 8245 989
anu.karvonen@kiinko.fi

Ninni Yletyinen
koulutuskoordinaattori

040 667 1911
ninni.yletyinen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 550 euroa. Hintaan sisältyy opetus ja sähköinen aineisto. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 12.11.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.