Uudet tehtäväluettelot - periaatteet ja käyttö

5.10.2021 - 5.10.2021
Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki/etätoteutus

Kuvaus

Koulutuspäivässä käydään läpi viime vuosina päivitetty tehtäväluettelokokonaisuus. Tehtäväluetteloita laatineet asiantuntijat avaavat tehtäväluetteloiden käyttöä ja hyödyntämistä rakennuttamisen ja siihen sisältyvän valvonnan sekä suunnittelun tilaamisessa ja tarjoamisessa. Seminaari tarjoaa eväitä myös konsulteille ja suunnittelijloille tarjousten laatimiseen

Päivän aikana käydään myös keskustelua tehtäväluetteloiden kehittämisestä. Pääset myös esittämään kysymyksiä tehtäväluetteloista asiantuntijoille.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille hankkeen eri osapuolille kuten tilaajille, rakennuttajakonsulteille, suunnittelijoille, valvojille ja päätoteuttajille.

Seminaari järjestetään yhdessä Rakennustiedon, Raklin, ATL:n, SAFAn, RIAn, SKOLin ja MARKIn kanssa.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Uudet tehtäväluettelot - periaatteet ja käyttö05.10.202105.10.2021

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

040 8245 989
anu.karvonen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskoordinaattori

040 412 3244
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 500,00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 21.9.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle, mila.pallassalo@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.