Tilaresurssien tarpeet muutoksessa - hankinta- ja rahoitusmallit monipuolistuvat

9.12.2021 - 10.12.2021
Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki/etätoteutus

Kuvaus

Tilaresurssien tarpeet ovat muutoksessa ja hankinnan mallit monipuolistuvat. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia toimitilastrategioita sekä hankinta- ja rahoitusmalleja. Seminaarissa esitellään alan yhdessä laatimia uusimpia vakiosopimusmalleja (elinkaari ja PPP) sekä parhaillaan työstettävää vuokrasopimusmallia. Päivien ainana pohditaan ja keskustellaan siitä miten hankkeelle valitaan optimaalinen hankinta- ja rahoitusmalli.

Koulutuksessa hankinnan eri malleista ja käytännön kokemuksista kertovat asiantuntijat, joille pääset esittämään suoraan kysymyksiä.

Ensimmäisen päivän päätteeksi järjestetään verkostoitumistilaisuus.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille hankkeen eri osapuolille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan hankinnan eri malleista. Koulutus sopii erityisesti kiinteistöomistajille, tilaajille, rakennuttajille, rahoituksesta vastaaville, julkisia hankintoja tekeville, urakoitsijoille ja ylläpidosta vastaaville.

Edellisen seminaarin palautetta: "Koulutus oli kokonaisuudessaan hyvä ja informatiivinen, mutta parasta antia oli ehdottomasti asiantuntijoiden ammattitaito sekä tapa tuoda tieto ymmärrettävästi esille." "Asiaa lähestyttiin monesta eri kulmasta! Hienoa että oli niin kunnan edustajia kuin rakentajia!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Tilaresurssien tarpeet muutoksessa ? hankinta- ja rahoitusmallit monipuolistuvat09.12.202110.12.2021

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

040 8245 989
anu.karvonen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskoordinaattori

040 412 3244
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 790,00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 25.11.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.