Talotekniikka rakennuttamisessa

12.10.2021 - 13.10.2021
verkkototeutus / Helsinki

Kuvaus

Tarvitsetko työsi tueksi perustietoja talotekniikan rakennuttamisesta ja erilaisista vaihtoehdoista? Toimitko hankkeessa esimerkiksi projektipäällikkönä ja haluaisit lisätä tietojasi vaihtoehtoisista ratkaisuista ja saada hyviä käytännön vinkkejä?

Kahden päivän koulutuksessa kuulet perusteita talotekniikan rakennuttamisesta ja siitä, mihin tulee kiinnittää huomiota talotekniikan toimivuuden varmistamiseksi. Päivien aikana perehdyt sekä lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiin että sähkö- ja kiinteistöautomatiikan kysymyksiin. Lisäät tietojasi mm. määräyksistä, erilaisista teknisistä ratkaisuista ja niiden kustannuksista, aikataulun hallinnasta sekä valvonnasta ja käyttöönotosta.

Ilmoittaudu mukaan jo nyt! Early Bird -hinta viimeistään 6.8.2021 ilmoittautuneille on 765 euroa (+ alv 24 %). Käytä ilmoittautumislomakkeella alekoodia EB kohdassa Alennuskoodi.

Koulutus toteutetaan hybridimuodossa, jolloin voit valita, osallistutko koulutustilassa vai etäyhteyksin (mikäli tämän vaihtoehdon valitsee väh. viisi osallistujaa). Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita alustavan osallistumistapasi.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu rakennuttajille ja tilaajille, suunnittelijoille, urakoitsijoille ja työpäälliköille, jotka haluavat lisätä tietojaan ja taitojaan taloteknisten järjestelmien tilaamisesta ja kokonaisuuden hallinnasta.

"Monipuoliset esitykset ja asiantuntevat luennoitsijat."

"Kattavasti erityyppisiä luennoitsijoita ja aiheita."

Hyödyllisyys oman työni kannalta arvosana 4,1/5.

- Vuoden 2020 koulutuksen osallistujien palautteita.-

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari12.10.202113.10.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 850,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Early Bird -hinta viimeistään 6.8.2021 ilmoittautuneille on 765 euroa. Käytä ilmoittautumislomakkeella alekoodia EB kohdassa Alennuskoodi. Normaali hinta 7.8.2021 alkaen on 850 euroa.

Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto sekä päivien kahvi- ja lounastarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 1.10.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 100 %. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.