Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen ajankohtaispäivä (RAKIA)TM

20.5.2021 - 20.5.2021
etätotetus / Crowne Plaza Helsinki

Kuvaus

Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen ajankohtaispäivä RAKIA(TM) on vuosittainen asuntorakennuttamiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita käsittelevä ja alan toimijat yhteen kokoava seminaari. Tämän kevään tilaisuudessa joukko rakennuttajatahon edustajia keskustelee rakennustyön tarkkailijan roolista ja mitä rakennuttajan tulee aiheesta tietää/huomioida. Pohdimme myös sitä, onko rs-lainansaanti kiristynyt sekä vakuuksien vapauttamisen perusteita. Osuudessa mukana OP Ryhmän edustaja.

Kuulemme Nordean edustajan asuntomarkkinakatsauksen ja mikä on talouden tila nyt kun koronakriisiä on eletty jo vuoden verran.

Mukana on tietysti Anu Kärkkäisen vetämä ajankohtaisia, rakennuttamista koskevia juridisia aiheita esittelevä lakikimara. Päivän päätteeksi lavalle astuu suosittu valmentaja ja toimittaja Anna Perho, joka tuo esiin näkökulmia muuttuvan työelämän sietämiseen.

Järjestämme koulutuksemme keväällä 2021 siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai fyysisesti koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Mikäli kokoontuminen ei vielä toukokuussa ole mahdollista, järjestämme tapahtuman verkossa.

Kohderyhmä

Ajankohtaisseminaari on suunniteltu henkilöille, jotka toimivat rakennuttamisen taloudellis-hallinnollisissa tehtävissä, kuten rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehille ja rakennuttajasihteereille. Seminaari sopii myös rakennuttajayhteisöjen ja rakennuttajayritysten hallinnossa ja asuntomyynnissä toimiville.

Hyvät aiheet jälleen kerran ja erittäin hyvä että sai valita osallistuiko etänä vai tuliko paikan päälle.

Vuoden 2020 päivään osallistuneen palaute.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
RAKIA-päivä20.05.202120.05.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

0400 885 919
suna.pyykko@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

0400 792 925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 595,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 595 euroa sisältäen osallistumisen paikan päällä/etänä, sähköisen luentoaineiston sekä kahvi- ja lounastarjoilut. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 2.5.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.