PropTech Oulu

30.3.2022 - 30.3.2022
Oulu

Kuvaus

Miten paluu työpaikoille sujuu koronan jälkeen? Miten Big data ja älykkäät rakennukset muuttavat liiketoimintamalleja ja luovat aivan uudenlaista liiketoimintaa rakennetussa ympäristössä? Digitalisaatio jatkuu ja tarpeet innovatiivisille tila- ja teknisille ratkaisuille ovat lisääntyneet koronan myötä. Omistajat, käyttäjät ja kiinteistökehittäjät jakavat tarpeen paitsi sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöä että myös ohjata muutoksen suuntaa.

Tapahtumassa törmäytetään kiinteistö- ja rakennusalan vakiintuneita toimijoita ja lupaavimpia startupeja ponnahduslautana innovatiiviseen yhdessä tekemiseen ja uuden luomiseen.

Tapahtuma tehdään yhdessä BusinessOulun kanssa.

Suunnannäyttäjäksi rakennetun ympäristön digitaalissa ratkaisuissa!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari30.03.202230.03.2022Oulu

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

040 8245 989
anu.karvonen@kiinko.fi

Jenny Reinikainen
koulutuskoordinaattori

0406195551
jenny.reinikainen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 390 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto ja päivien kahvi- ja lounastarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 16.3.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 16.3.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle jenny.reinikainen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.