Lean rakennuttamisessa

25.1.2022 - 25.1.2022
verkkototeutus

Kuvaus

Kuinka vähentää hukkaa hankkeessa? Koulutuspäivä perehdyttää sinut lean-ajatteluun ja keskeisiin työkaluihin.

Tilaisuudessa kuulet käytännönläheisesti tahtituotannon menetelmistä, tilaajan tavoitteisiin suunnittelusta (TVD) ja esimerkkejä yhteistoiminnallisten toimintatapojen käytöstä.

Päivässä keskustellaan myös uusien toimintamallien jalkauttamisesta.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kiinteistö- ja rakentamisalan eri osapuolille, kuten rakennuttajille, urakoitsijoille, konsulteille ja suunnittelijoille niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Päivä sopii sekä talon- että infrarakentamisen parissa toimiville.

Palautetta koulutuksesta:

"Koulutusasiantuntijoiden omakohtaiset kokemukset ja aktiivinen tekemisissä oleminen luennoitavien aiheiden parissa näkyvät heidän osaamisessaan. Koulutukseen valittu hyviä esiintyjiä."

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lean rakennuttamisessa25.01.202225.01.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskoordinaattori

040 412 3244
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 390 euroa. Osallistumismaksuun lisätään arvonlisävero 24 %.

Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentoaineisto sekä kahvi- ja lounastarjoilut. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä..

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 18.1.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.