Kiinteistönmuodostus rakentamisen ja kiinteistökaupan perustana

13.10.2021 - 13.10.2021
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Koulutuksessa selvitetään kiinteistöjärjestelmän erityiskysymyksiä kiinteistönkaupan kannalta. Esillä ovat myös rakentamiseen ja kiinteistönkauppaan liittyvät rasitejärjestelmät sekä asemakaavoitus maankäytön ohjauskeinona ja kiinteistönkaupan perustana. Lisäksi perehdytään kiinteistön muodostamiseen ranta-alueilla ja maankäyttö- ja rakennuslain kehittämiskorvaussäännöstöön.

Kohderyhmä

Rakentajien ja rakennuttajien edustajat, kiinteistökehittäjät, alan lakimiehet, kiinteistönvälittäjät sekä kaikki kiinteistönmuodostuksen sääntöjä ja kiinteistöjärjestelmän tuntemusta tarvitsevat kiinteistö- ja rakennusalan toimijat yksityisellä ja julkisella sektorilla. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Meille kiinkolaisille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Järjestämme koulutuksen hybriditoteutuksina. Voit itse valita osallistutko koulutukseen etäyhteyksin vai paikan päällä koulutustilassa.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso13.10.202113.10.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää luennot, sähköisen aineiston ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Suurempien ryhmien osalta ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 23.9.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.