Kiinteistöjuridiikka 2021

6.5.2021 - 6.5.2021
Grand Central Helsinki / etätoteutus

Kuvaus

Vuosittainen Kiinteistöjuridiikkapäivä kokoaa alan asiantuntijat kuulemaan ajankohtaisia luentoja sekä keskustelemaan kehityssuunnista.

Päivä alkaa aina yhtä odotetulla juridiikkapotpurilla, joka on tällä kertaa jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa kuulemme muun muassa asunto-osakeyhtiölain uudistushankkeesta ja väliaikatietoa etäkokouskäytäntöjen kehittämisestä. Toisessa osuudessa kerrotaan sen sijaan maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksen tilanteesta ja viimeiset vaiheet uudisasuntojen markkinointiohjeesta, taloyhtiölainojen sääntelystä ja kotitalouksien enimmäisvelkasuhteista. Kuulemme myös uudistuvan kilpailulainsäädännön muutosvaikutuksista kiinteistöalalle ja aina kiinnostavia tuoreimpia oikeuden ratkaisuja.

Päivä päättyy vastuullisen vaikuttamisen teemoihin pureutuvaan asiantuntijapaneeliin.

Ohjelma julkaistaan vielä maaliskuun aikana, mutta voit ilmoittautua jo nyt. Valitse ilmoittautuessa osallistutko etänä vai paikanpäällä

Mikäli kokoontuminen on mahdollista 6.5., seminaari järjestetään uudessa Scandic Grand Central Helsinki hotellissa, joka aukeaa huhtikuussa Rautatieasemalla, Eliel Saarisen suunnittelemassa upeassa arvorakennuksessa.

Kohderyhmä

Lakimiehet, asianajajat sekä muut asiantuntijat, jotka tarvitsevat toiminnassaan kiinteistöjuridiikan ajankohtaista osaamista.

Täällä kohtaavat KiRa-juridiikan edelläkävijät!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

0400 792 925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 595,00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 21.4.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.