Ilmastoviisas rakennushanke

1.2.2023 - 1.2.2023
Etäkoulutus/Rakennustieto, Malminkatu 16 A, 8. krs, Helsinki

Kuvaus

Rakennusten tulee kestää sään ääri-ilmiöiden vaikutuksia tulevien vuosikymmenien ajan ja niiden ylläpidon tulee olla resurssitehokasta. Uutta rakennettaessa, peruskorjattaessa tai uutta käyttötarkoitusta suunniteltaessa meidän on löydettävä ratkaisuja, joilla voimme pienentää rakennetun ympäristömme hiilijalanjälkeä.

Osaamistamme monipuolisesti vahvistamalla vaikutamme parhaiten ilmaston muutoksen hidastamiseen, pysäyttämiseen ja ratkaisujen löytämiseen muuttuneeseen ilmastoon. Näin luomme rakennusten käyttäjille toimivat, turvalliset ja terveelliset olosuhteet sekä turvaamme rakennuksiin sitoutuneen omaisuuden arvon säilymisen.

Kiinko, Rakennustieto ja Helsingin kaupunki yhdessä järjestävät iltapäivätilaisuuden, jossa keskustellaan seuraavista kysymyksistä:

  • miten kehittyvä lainsäädäntö tulee ohjaamaan rakennushankkeita ilmastoviisaammiksi
  • mitä ilmastomittaukset ja -mallit kertovat ilmastomme muutoksesta
  • millaisia käytäntöjä, ohjeistusta ja työkaluja on kehitetty hiilijalanjäljen laskentaan, vähähiilisyyden ohjaukseen sekä ilmastonmuutoksen hillintään ja sopeutumiseen
  • miten rakennukset saadaan kestämään muuttuneessa ilmastossamme
  • mitä virheitä tulee välttää maalämpöjärjestelmien tilaamisessa ja toteuttamisessa
  • millaisia mahdollisuuksia uusiutuvat hajautetut energiantuotantomuodot tarjoavat taloyhtiöille jo tänä päivänä
  • miten ilmastotietous näkyy jo nyt arkkitehtisuunnittelussa Euroopassa

Koulutus on iltapäivätilaisuus keskiviikkona 1.2.2023 kello 12-16.15.

Tilaisuuden liveosallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujalista jaetaan järjestäjätahojen käyttöön.

Lisätietoja:
Jaana Matilainen, Anu Karvonen ja Mervi Abell

Kohderyhmä

Seminaarin tavoitteena on koota rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijat ja viranomaiset laajasti yhteen uudistuvan sääntelyn ja ilmastoviisaiden ratkaisujen äärelle.

Etenevä ilmastonmuutos haastaa rakennus- ja kiinteistöalan monin tavoin. Tulevaisuuden päästövähennystavoitteiden saavuttaminen ja kestävien rakennusten suunnittelu vaativat paljon uutta osaamista.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari01.02.202301.02.2023Etäkoulutus/Rakennustieto, Malminkatu 16 A, 8. krs, Helsinki

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

040 8245 989
anu.karvonen@kiinko.fi

Ninni Yletyinen
koulutussuunnittelija

040 667 1911
ninni.yletyinen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 200.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 200 euroa. Hintaan sisältyy opetus ja sähköinen aineisto. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Julkisten tahojen edustajille koulutus -40% normaalihinnasta, kun käytät koodia JULK40. Rakennustarkastusyhdistys ry:n jäsenille alennus on -60 %, kun käytät koodia RTY60. Tarkistamme oikeuden koodin käyttöön.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 18.1.2023 ninni.yletyinen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.