Haitta-aineet rakennuksissa

6.10.2021 - 6.10.2021
Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Kuvaus

Seminaarissa keskitytään rakennuksien rakenteissa ja maaperässä olevien vaarallisten aineiden vaikutuksiin sekä niistä aiheutuviin kustannuksiin. Osallistujat saavat kokonaiskuvan siitä, mitä vaarallisia aineita eri-ikäisissä rakennuksissa voi olla ja miten ne vaikuttavat. Vastauksia saadaan myös siihen, miten aineet tulisi hoitaa taloudellisesti ja vastuullisesti. Koulutuksessa selvitetään mm. lainsäädännön vaatimuksia, miten tutkimuksia tulisi tehdä ja hyödyntää sekä rakenteiden puhdistamisen mahdollisuuksia ja niistä aiheutuvia kustannuksia.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kiinteistön omistajille, sijoittajille, kehittäjille, konsulteille, tutkijoille sekä kaikille kiinteistön ylläpidosta ja korjauksista vastaaville henkilöille.

Mitkä ovat maaperässä ja rakennuksissa olevien vaarallisten aineiden vaikutukset sekä niiden aiheuttamat kustannukset? Saat tietoa myös niiden taloudellisesta hoitamisesta. Tule kuuntelemaan!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari06.10.202106.10.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

050 544 8561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Ninni Yletyinen
koulutuskoordinaattori

040 667 1911
ninni.yletyinen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Osallistumismaksu on 390 euroa.

Mikäli koulutukseen osallistuu 3 henkeä tai enemmän samasta yrityksestä, myönnämme 10% alennuksen osallistumismaksusta. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy luennot, ohjelmaan merkitty tarjoilu ja sähköinen luentomateriaali.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 24.9.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle ninni.yletyinen@kiinko.fi. Sen jälkeen peruutuskulut 100%. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.