Korjaushankkeen rakennuttaminen 16 (RAP)

5.10.2021 - 18.3.2022
Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Kuvaus

Korjaushankkeen rakennuttaminen (RAP) -koulutusohjelma keskittyy korjausrakennuttamiseen sekä suunnittelun ja korjausrakentamisen ohjaukseen. Koulutusohjelman tavoitteena on antaa korjaushankkeen rakennuttajan/tilaajan tarvitsemat perustaidot. Koulutus on FISEn hyväksymää rakennuttajan pätevyyskoulutusta.

Koulutuksen aikana lisäät tietojasi mm. yhteistoiminnallisesta toimintatavasta, lean-työkalujen käytöstä ja kokouskäytännöistä. Kuulet kosteusvaurioiden korjaamisesta, hyvän sisäilman merkityksestä ja tyypillisimmistä haitta-aineista. Ohjelmassa esitellään myös osapuolten vastuita, ajankohtaista lainsäädäntöä, suunnitteluttamista ja sopimustekniikkaa.

Ohjelmassa perehdytään hankkeiden toteutukseen myös asiakkaan ja käyttäjän näkökulmasta sekä annetaan työkaluja projektijohtamiseen ja -viestintään.

Rakennuttajakoulutusten ohjausryhmä:

  • Projektinjohtaja Olli-Pekka Aalto, Helsingin kaupunki
  • Toimitusjohtaja Matti Kruus, Indepro Oy
  • Rakennuttajapäällikkö Laura Pääkkönen, HOAS
  • Tekninen johtaja Mikko Somersalmi, RAKLI ry
  • Rakennuttamisjohtaja Anssi Ticklén, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy
  • Liiketoimintajohtaja Anu Karvonen, Kiinko
  • Koulutuspäällikkö Anne Pitkänen, Kiinko

Katso kaikki rakennuttamisen pitkät koulutusohjelmat

Kohderyhmä

Koulutusohjelma sopii erinomaisesti kaikille kiinteistö- ja rakentamisalan eri osapuolille, kuten rakennuttajapäälliköille ja -insinööreille, projektipäälliköille ja -insinööreille, urakoitsijoille, suunnittelijoille, arkkitehdeille ja talotekniikka-asiantuntijoille.

Koulutus on rakennuttajien pätevyyslautakunnan hyväksymää täydennyskoulutusta, joka antaa teoreettisen pohjan rakennuttajan pätevyyttä (RAP) hakeville. Koulutusohjelmaan voi osallistua, vaikka ei aikoisikaan hakea RAP-pätevyyttä. Valtakunnalliseen RAP-tenttiin voivat osallistua he, jotka aikovat hakea RAP-pätevyyttä tai haluavat muuten testata taitojaan. Lisätietoja pätevyysvaatimuksista: FISE

"Aloittaessani Premicolla rakennuttajainsinöörinä vuonna 2017 osallistuin Kiinkon järjestämälle Rakennuttamisen ja sopimustekniikan perusteet -kurssille. Kurssi antoi hyvät eväät rakennusalan sopimusten, lainsäädännön, osapuolten vastuiden ja hankemuotojen ymmärtämiseen. Tehtäväkentän laajentuessa ja vastuun kasvaessa koin lisäkoulutuksen tarpeelliseksi ja hakeuduin aikaisempien hyvien kokemusten perusteella Kiinkon Korjaushankkeen rakennuttaminen (RAP) kurssille syksyllä 2019. Koulutus lisäsi entisestään valmiuksiani toimia rakennuttajan laaja-alaista osaamista vaativissa tehtävissä. Parasta olivat asiantuntevat luennoitsijat ja verkostoituminen muiden alalla työskentelevien kanssa." Joonas Kanervo, rakennuttajakonsultti, Premico Consulting Oy

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 105.10.202106.10.2021Helsinki
Lähijakso 216.11.202117.11.2021Helsinki
Lähijakso 319.01.202220.01.2022Helsinki
Lähijakso 416.02.202217.02.2022Helsinki
Lähijakso 517.03.202218.03.2022Helsinki
Opintomatka  Eurooppa

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 3 600,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutusohjelman hinta on 3600 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdolliset kirjallisuus-, matka- ja majoituskulut opiskelija maksaa itse.

Ammatillinen opintomatka Eurooppaan: Koulutuksen osallistujilla on mahdollisuus osallistua ammatilliseen opintomatkaan Eurooppaan erillistä korvausta vastaan. Järjestämme vuosittain kaksi matkaa, joilla tutustutaan paikalliseen rakentamiseen ja kiinteistöliiketoimintaan.

Rakennuttaminen 2022 -seminaari 13.-14.1.2022: mahdollisuus osallistua edulliseen hintaan.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 21.9.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan