Uudiskohde - yhteinen hanke

31.10.2023 - 31.10.2023
Hotel Haven, Helsinki

Kuvaus

Kun uudiskohde on valmis luovutettavaksi ja jo sitä ennen, on hankkeessa mukana monia toimijoita. Rakennuttaja-asiamiehet toimivat perustajaurakoitsijan edustajina, kiinteistönvälittäjät ovat valmiina välittämään asuntoja ja isännöitsijät ovat ottamassa uudiskohdetta haltuun. Syksyinen ajankohtaispäivämme kokoaa yhteen näitä eri toimijoita, kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja osallistumaan sekä ennen kaikkea vaihtamaan ajatuksia ja verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa koulutuspäivän ja yhteisen illallisen merkeissä. Päivän aikana käsiteltäviä aiheita ovat mm. markkinakatsaus ja rahoituksen haasteet, suorituskyvyttömyys ja rakennusaikainen konkurssi, RT-ohjekortti, uusi rakentamislaki ja huoneistotietojärjestelmä.

Kohderyhmä

Uudiskohteisiin erikoistuneet kiinteistönvälittäjät, rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehet muut uudiskohteiden parissa toimivat asiantuntijat, kuten isännöitsijät, rakennusliikkeiden edustajat.

Yhteyshenkilö

Kriste Mäkelä
koulutus- ja markkinointipäällikkö

Amanda Levelä
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 525.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.