Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen koulutus ja tutkinto (RAKI)TM

14.3.2022 - 31.5.2022
Helsinki

Kuvaus

Tule laajentamaan ammattitaitoasi perehtymällä rakennuttamis- ja kiinteistöhankkeissa oleellisiin talous- ja hallintotehtäviin. Saat vahvat ammatilliset valmiudet hallinnon sekä talouden asioiden hoitoon.

Pääset perehtymään kokeneiden asiantuntijavalmentajiemme kanssa kaavoitukseen, kiinteistömuodostukseen, rakennuslupamenettelyyn, asuntotuotteisiin ja lainoitukseen kuin myös valtion tukemaan asuntotuotantoon, kiinteistö- ja asuntokauppaan sekä uuden yhtiön perustamiseen liittyviin tekijöihin. Sinulla on hyvä olla jo jonkin verran kokemusta rakennuttamisen tehtävistä, jotta rakennuttamisprosessin vaiheiden tärkeimmät käsitteet ovat tuttuja.

Otteita koulutuksessa käsiteltävistä aihealueista
Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen toimenkuvan haasteita, kaavoitus ja rakennuspaikan muodostaminen, rakennuslupamenettely, rakennuttamisen uudet toteutusmuodot, rakennuttamisprosessi valtiontukemassa asuntotuotannossa, asuntoyhtiön rakennusaikainen rahoitus, Asunto-osakeyhtiöyhtiölaki ja osakeyhtiölaki rakennuttajan kannalta, asuntotuotteet ja lainoitus, asuntokauppalaki uusien asuntojen myynnissä, uusien asuntojen myynti, kokoukset ja tarkastukset, myyjän vastuu ja asuntokaupan virheet, kiinteistön kauppa ja kirjaaminen, varainsiirtovero.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu rakennuttamisen hallinnollis-taloudellisissa tehtävissä toimivien osaamistarpeisiin. Koulutus sopii ammattitaitoa täydentäväksi ohjelmaksi myös rakennuttajayhteisöjen ja -yritysten hallinnossa sekä uusien asuntojen myynnin parissa toimiville.

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
1. lähijakso14.03.202215.03.2022Helsinki
2. lähijakso11.04.202212.04.2022Helsinki
3. lähijakso09.05.202210.05.2022Helsinki
RAKIA-päivä  Helsinki

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

0400 885 919
suna.pyykko@kiinko.fi

Jenny Reinikainen
koulutuskoordinaattori

0406195551
jenny.reinikainen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2,200.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2200 euroa. Hintaan sisältyy opetus, luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.