Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen

26.8.2021 - 30.1.2022
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Koulutuksen sisältöjä on vuokra-asuntomarkkinat, vuokraustoimintaa säätelevä lainsäädäntö, hyvä vuokravälitystapa ja hyvä vuokratapa, asumistukijärjestelmän perusteet, asuinhuoneiston vuokraustoiminnan lainsäädäntö ja vuokrauskäytännöt.

Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen on Liiketoiminnan ammattitutkinnon kiinteistönvälityksen osaamisalan valinnainen tutkinnon osa. Osaaminen näytetään tutkinnon perusteiden mukaisesti oikeita työtehtäviä tekemällä. Ammattitaitovaatimusten mukaan tutkinnon suorittaja osaa tehdä käytännössä asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon, markkinoida vuokrattavaa asuinhuoneistoa, laatia vuokrasopimuksen ja hoitaa sopimukseen liittyvät jälkitoimet.

Edellyttää työpaikkaa asuinhuoneen vuokravälitysliikkeessä tai kiinteistönvälitysliikkeessä.

Kohderyhmä

Kiinteistönvälitys- tai vuokravälitysliikkeen myyntineuvottelijat tai vuokravälittäjät, joiden tehtävät sisältävät asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon tekemisen ja hoitamisen sekä vuokrattavaksi tarkoitettujen asuntojen markkinoinnin.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Vuokraustoiminta ja verotus, asuin- ja liikehuoneistojen vuokraukseen liittyvä lainsäädäntö ja vuokrauskäytännöt  Helsinki
VuT-tentti  Helsinki

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 450,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.