LKV-verkkokurssi. Voimassa 3 kk:tta tilauksesta.

13.8.2022 - 31.12.2022
verkkototeutus

Kuvaus

LKV-verkkokurssi käsittää aihealueiden luentojen lisäksi aikaisempien koekysymysten analysointia ja kysymyksiin vastaamisen ohjeistuksen. Lakikirjan käytön opastus on tehty havainnolliseksi ja sisältää tehtäviä lakikirjan systematiikan oppimiseksi. Kurssilla annetaan lakikirjan "laputusohjeet" ja materiaalista löydät helposti kaikki keskeiset pykäläviittaukset.

Kurssi antaa valmiuksia virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV-pätevyys) läpäisemiseen tukemalla osallistujan omaehtoista opiskelua. Kurssilla selvitetään kiinteistönvälittäjäkokeen keskeisen lainsäädännön valossa asunto-osakkeen ja kiinteistönkaupan, kaavoituksen ja kiinteistönmuodostuksen, huoneenvuokrauksen sekä verotuksen erityiskysymyksiä, sekä kiinteistönvälittäjän vastuuta ja kuluttajansuojaa. Kurssilla käydään läpi välittäjän kannalta vain keskeisimmät säädökset.

Opiskelu koostuu n. 5-20 min pitkistä videotallenteista; yhteensä noin 20 tuntia. Videotallenteet koostuvat asiantuntijoiden juridiikkaluennoista. Videotallenteita voi katsoa missä ja milloin vain sekä missä järjestyksessä tahansa.

LKV-Verkkokurssia opiskellaan eKurssi-palvelussa. Saat verkkokurssin heti käyttöösi, kun maksat sen luottokortti- tai verkkopankkimaksuna. Laskulla tilatut kurssit käsitellään parin päivän kuluessa, jolloin saat myös kurssin tunnukset.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Käyttöön oikeuttavien tunnusten luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.

Kurssin käyttöoikeus on 3 kuukautta tilauksesta.

Hyödyt

Videotallenteet mahdollistavat joustavan opiskelun työn ohessa. Tallenteita on helppo kerrata vaikeiksi koettujen asioiden osalta ja toisaalta tutut aihealueet voi pika kelata. Kurssi sisältää monivalintatestejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden itsenäiseen osaamisen arviointiin ja palaute korjaa mahdolliset väärinkäsitykset.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu valmennukseksi LKV-pätevyyteen tähtääville henkilöille, joilla on jo alan käytännön kokemusta. Suositeltava kokemus on vähintään kahden vuoden toiminta kiinteistönvälitystehtävissä. Lisäksi sopii henkilöille, jotka ovat suorittaneet kiinteistöedustajatutkinnon (KED®), muun vastaavan tutkinnon tai muutoin opiskelun kautta ovat hankkineet riittävät edellytykset.

Edellyttää internetyhteyden! Tallenteita voi katsoa kaikilla laitteilla missä ja milloin vain: tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Heinäkuussa tilaukset vain luottokortti- ja tai pankkimaksuna.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso  Helsinki

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 380.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Opiskelijat hankkivat itse LKV-kokeen kannalta keskeiset oppi- ja lakikirjat. Lakikirjaksi suositellaan hankittavaksi uusin Kiinteistölainsäädäntö -teos.

Tilaaminen ja maksaminen .

Saat verkkokurssin heti käyttöösi, kun maksat sen luottokortti- tai pankkimaksuna. HUOM! Heinäkuussa tilaukset vain verkkomaksulla. Käsittelemme laskulla tilatut verkkokurssit vasta elokuussa.

Peruutusehdot

Tilaus on sitova, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.