LKV-valmennus, verkkototeutus (tähtää kesäkuun kokeisiin)

6.4.2022 - 1.6.2022
Verkkototeutus

Kuvaus

Valmennus käsittää lahtölaukauksen (Teams: 2 h), orientaatiojakson, sekä noin viikon välein (8 x ½ pv) pidettävistä luennoista. HUOM! Päivämäärät vahvistetaan myöhemmin. Bonuksena saat LKV-verkkokurssin käyttöoikeuden. Kurssin avulla voit kerrata aiheita ja tehdä monivalintatestejä aihealueista.

Orientaatiojaksolla pääset opiskelemaan akikirjan tehokasta käyttöä ja laputtamista opetusvideoiden avulla.

Verkkovalmennuksen Teams-luentopäivissä selvitetään virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen kannalta keskeisiä asunto-osakkeen, kiinteistönkaupan, kaavoituksen, rakentamisen ja kiinteistönmuodostuksen ja verotuksen kysymyksiä sekä kiinteistönvälittäjän vastuuta ja kuluttajansuojaa aikaisempien koekysymysten valossa.

Autamme lukusuunnitelman toteuttamisessa ja annamme vinkkejä miten harjoitella opittuja asioita.

LKV-verkkokurssin (n. 20 tuntia videoituja luentoja ja testejä) avulla voit kerrata aihealueita missä ja milloin vain. Verkkokurssin aktivointitunnukset käyttöösi osallistumisesi vahvistuksen yhteydessä ja ne ovat voimassa koepäivään asti. Opiskeluun kannattaa varata aikaa noin 2-3 kuukautta. Valmennuksen kesto on n. 2 kk.

LKV-kokeen kevään 2022 päivämääriä ei ole vielä julkistettu, joten muutokset ovat mahdollisia. Lisätiedot ja ilmoittautuminen kokeeseen osoitteessa www.keskuskauppakamari.fi.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu valmennustilaisuudeksi LKV-pätevyyteen tähtääville henkilöille, joilla on jo alan käytännön kokemusta. Valmennuksessa käydään kokeen kannalta keskeiset säädökset läpi. Ei sovi alan peruskurssiksi. Edellyttää itsenäistä paneutumista asioihin ja aktiivista otetta. Suositeltava kokemus on noin kahden vuoden toiminta kiinteistönvälitystehtävissä. Lisäksi tilaisuus sopii henkilöille, jotka ovat suorittaneet kiinteistöedustajatutkinnon (KED®), muun vastaavan tutkinnon tai muutoin opiskelun kautta ovat hankkineet riittävät edellytykset. Kokeeseen valmistautumiseen kannattaa varata aikaa 2-3 kuukautta.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Itseopiskelujakso  
Itseopiskelujakso 1  
LKV-verkkokurssi (kertausmateriaali)  Verkkototeutus
Päivä 9  Etätoteutus
Orientaatio jakso  Verkkototeutus

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 690,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyy Optima-verkko-oppimisympäristön käyttö, lähiopetusjakson opetus, sähköinen luentoaineisto ja kahvitarjoilut sekä LKV-verkkokurssin käyttöoikeus (arvo 390+alv 24%). Opiskelijat hankkivat itse LKV-kokeen kannalta keskeiset oppi- ja lakikirjat.

Muutokset mahdollisia.