Asuntojen vuokravälitys 2021

18.11.2021 - 19.11.2021
Scandic Hotel Marski, Helsinki

Kuvaus

Asuntojen vuokravälityspäivät on vuosittainen tietojenvaihto- ja keskustelutilaisuus vuokravälityksen ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita alan kehityksestä sekä asiakkaidensa näkemyksistä. Kaksipäiväisen tilaisuuden teemat liittyvät ajankohtaisiin vuokravälittämisen aiheisiin ja haasteisiin.

Kohderyhmä

Asuntojen vuokravälitystä harjoittavat vuokravälittäjät, VuT-tutkinnon suorittaneet, kiinteistönvälittäjät, LKV-/LVV-tutkinnon suorittaneet, vuokranantajat ja asuntojen vuokraajat, kuluttaja- ja valvontaviranomaiset sekä muut vuokraustoiminnan ja asumisen asiantuntijat. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Asuntojen vuokravälityspäivät18.11.202119.11.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 690,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Suurempien ryhmien osalta ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön.

Majoitus ei sisälly hintaan. Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse.

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 1.11.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 25.10.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.