Asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointi - AKA-valmennus

4.3.2021 - 29.3.2021
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Valmennus koostuu kahden päivän intensiivijaksosta ja erillisestä harjoituspäivästä. Valmennuksessa keskitytään arviointimenetelmien käyttöön asuntojen ja asuinkiinteistöjen arvioinnissa ja se antaa valmiudet arviointilausunnon tekemiseen. Kolmen päivän kokonaisuus tukee valmistautumista kiinteistöarvioijan AKA-kokeeseen. Koulutuksen sisällöt sopivat hyvin myös kokeneille kiinteistönvälittäjille ja arviokirjan tilaajille, jotka haluavat syventää arviointiosaamistaan.

Kohderyhmä

Valmennus on suunniteltu ensisijaisesti AKA-kokeeseen valmistautuville. Osallistujilla oletetaan olevan käytännön kokemusta asuntoarvioinnista ja hallitsevan arviointimenetelmien perusteet.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Meille Kiinkossa on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Tämän vuoksi olemme päättäneet, että kaikki koulutuksemme järjestään maaliskuun loppuun asti etätoteutuksina. Pyrimme palaamaan koulutusten hybriditoteutuksiin jälleen huhtikuussa, jolloin voit taas valita, tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Luentojakso04.03.202105.03.2021etäkoulutus/Helsinki
Harjoituspäivä29.03.202129.03.2021

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 980,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

980 euroa sisältäen opetuksen aineistoineen ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Suurempien ryhmien osalta ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön.

SKAY- ja AKA:n jäsenille myönnämme 10 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Mainitse jäsenyydestä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 14.2.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.