Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet

24.3.2021 - 24.3.2021
Helsinki

Kuvaus

Vastaatko asuinhuoneiston sopimushallinnasta? Kaipaatko kertausta vuokrasuhteen päättämiseen ja sopimuksen päättymisen jälkeisiin vaiheisiin liittyen? Koulutuspäivän aikana saat kokeneen asiantuntijan neuvoin ja esimerkein päivitettyä juridista osaamistasi. Koulutuksessa käsitellään mm. vuokrasuhteen ongelmatilanteiden ennakointia ja hallintaa sekä viivästyneitä ja maksamattomia vuokria. Sopimuksen irtisanominen ja purkaminen käydään myös läpi sekä perintää ja häädön täytäntöönpanoa. Monipuolista päivää täydentävät ajankohtaiset oikeustapaukset.

Päivän asiantuntijana kokenut kiinteistöalaan erikoistunut asianajaja Annika Kemppinen, Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Tämän vuoksi olemme päättäneet, että kaikki koulutuksemme järjestään maaliskuun loppuun asti etätoteutuksina. Koulutusten vastuuhenkilöt ovat sinuun yhteydessä käytännön järjestelyistä.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu vuokraustoiminnasta vastuussa oleville ja vuokrasopimuksia laativille henkilöille vuokraustoimintaa harjoittavissa yhteisöissä. Koulutustilaisuudet sopivat myös pienvuokranantajille.

Erinomainen täydennys asuinhuoneiston vuokraamisen päivään!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Koulutus  Helsinki

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Jonna Vuorenpää
koulutusassistentti

040 677 1237
jonna.vuorenpaa@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 495,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 495 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää opetuksen aineistoineen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Sarjaan kuuluu tämän koulutuksen lisäksi 23.3.2021 järjestettävä Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta. Mikäli osallistut kevätkaudella 2021 molempiin koulutuksiin, myönnämme 10 %:n alennuksen. Alennus huomioidaan laskutusvaiheessa.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 5.3.2021 anne.kaija@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.