Tulevaisuuden rakennettu ympäristö 2024

19.3.2024 - 19.3.2024
Sokos Hotel Presidentti, Helsinki / etäyhteys

Kuvaus

Julkisuudessa käydään vilkasta keskustelua ilmastonmuutoksen etenemisestä ja pysäyttämisestä. Poliittiset päättäjätkin ovat jo tiivistäneet rivejään tarttuakseen tosissaan kestävän kehityksen haasteeseen. Uskaliaimmat kannanotot peräänkuuluttavat systeemistä muutosta ja kipeääkin tekeviä ratkaisuja. Muutos on aina myös mahdollisuus.

Tulevaisuuden rakennettu ympäristö -seminaarissa pohditaan liiketoimintamallien, innovaatioiden ja edelläkäviijyyden näkökulmasta kiinteistö- ja rakentamisalan roolia kestävän kehityksen haasteen ratkaisemisessa. Seminaari toimii alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Perehdymme ilmaston ääri-ilmiöihin sekä KiRa-alan rooliin kestävyyshaasteiden ratkaisemisessa. Konkretiaa päivään tuovat puhujakaartin mielenkiintoiset työelämän asiantuntijapuheenvuorot. Seminaarissa kuulemme mm. uudessa rakentamislaissa mukana olevista kestävyysteemoista sekä energiamurroksesta.

Kohderyhmä

Kaikki kiinteistö- ja rakentamisalan toimijat.

Seminaari on myös osa Kiinteistöliiketoiminnan johtamisen (PGP), Kiinteistöjohtamisen, Sustainability KiRa-alalla ja Rakennuttamisen johtamisen koulutusohjelmia.

Seminaari antaa kattavan tilannekuvan ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja merkityksestä KiRa-alalle. Ajatuksia herättävät puheenvuorot esimerkkeineen tuovat konkretiaa millainen on tulevaisuuden kestävä rakennettu ympäristö.

Yhteyshenkilö

Jenni Wiiala
koulutuspäällikkö

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 590.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 11.3.2024