Kiinteistösijoittaminen ja kiinteistörahoitus

22.11.2022 - 6.6.2023
Helsinki

Kuvaus

Kiinteistösijoittaminen ja kiinteistörahoitus on kokonai­suus, joka koostuu kuudesta jaksosta. Koulutusohjelmissa perehdytään kiinteistösijoittamisen ja -rahoituksen logiikkaan ja investointianalyysin menetelmiin professori Martin Hoeslin ja Suomen eturivin asiantuntijoi­den johdolla. Teoriaopintojen ohessa arvioidaan kiinteistösijoitusmarkkinan nykytilannetta ja kehityssuuntia, keskus­tellaan alan uusista avauksista ja rohkeista ratkaisuista sekä syvennytään viime aikojen mielenkiintoisimpiin esimerkki­tapauksiin. Halutessaan kiinteistösijoittamisen tai kiinteistörahoituksen jaksot voi suorittaa erikseen. Tarkempi kuvaus sisällöstä ja aikataulut löytyvät esitteestä .

Kohderyhmä

Koulutus palvelee kaikkia kiinteistösijoittamisen ja -rahoituksen lainalaisuuksien hallintaa työssään tarvitsevia - yhtä hyvin aiempien opintojen kertauksena tai tietotaidon päivittämisenä kuin osaamisen syventämisenä tai laajentamisena. Koulutukseen ovat tervetulleita myös kiinteistösijoittamisen ja -rahoituksen hallintaa osaamispalettiinsa hakevat muiden alojen asiantuntijat. Osallistujien erilaiset taustat täydentävät toisiaan, ja jokainen pääsee hyödyntämään vahvuusalueitaan sekä kehittämään omaa osaamistaan keskinäisessä parhaiden käytäntöjen ja uusien ideoiden sparrailussa. Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Jakso 3: Sijoitusporfoliot  Espoo
Jakso 5: Rahoitusrakenne, rahoitusmarkkinat ja rahan saatavuus  Helsinki
Jakso 6: Trendit ja kehityssuunnat  Helsinki
Jakso 1b: Suorat kiinteistösijoitukset  Helsinki

Yhteyshenkilö

Virpi Slotte
kehityspäällikkö

0400 641 007
virpi.slotte@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 4,200.00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 4 200 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen opiskelijamaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle