Vastuullinen ja kestävä työympäristö, työhyvinvointi monipaikkatyössä

22.9.2022 - 23.9.2022
Etäkoulutus/Helsinki

Kuvaus

Kahden päivän koulutuksessa pääset vierailemaan kiinnostavissa kohteissa, Ramboll Villagessa, Rambollin Espoon pääkonttorissa, ja Naavan uusissa tiloissa. Ramboll Village on valmistunut 2019, ja mm. rakennuksen valaistuksen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen sekä työhyvinvointia tukeviin ratkaisuihin. Naava muutti juuri uusiin toimitiloihin. Naavan tiloissa saat konkreettisia esimerkkejä biofiilisestä suunnittelusta: ihmiselle lajityypillisen ympäristön luomisesta sisätiloihin.

Koulutuksessa kuulet myös Senaatti-kiinteistöjen kokemuksia ja tulevaisuuden suunnitelmia yhteiskäyttötiloista. Työ- ja toimitiloja sijaitsee paljon myös hybridirakennuksissa. Mitä tulee ottaa huomioon, kun suunnitellaan työtiloja esim. kauppakeskusten sisään?

Työhyvinvoinnista huolehtiminen voi olla haasteellista monipaikkatyössä. Miten työhyvinvoinnin käy, jos kaikki ovat etänä digimaailmassa? Yksilölle tulee enemmän vastuuta työpäivän aikaisesta palautumisesta ja itsensä johtamisesta. Koulutuksen päätteeksi keskustellaan niin tiimin kuin omasta jaksamisesta ja työhyvinvoinnista muuttuvassa työympäristössä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työympäristön kehittäjille, HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille sekä kaikille toimitilamuutoshankkeiden toteuttajille ja kehittämisen asiantuntijoille. Koulutus sopii erityisesti henkilöille, joilla on muutaman vuoden kokemus alalta tai jotka toimivat sosiaalisen, virtuaalisen ja fyysisen työympäristön muutosprojektin parissa.

Oletko kiinnittänyt huomiota psykologiseen palautumiseen? Työterveyslaitoksella työskentelevä psykologi Anniina Virtanen tarjoaa koulutuksessa vinkkejä ja työkaluja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Vastuullinen ja kestävä työympäristö, työhyvinvointi monipaikkatyössä22.09.202223.09.2022Scandic Grand Central, Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Ninni Yletyinen
koulutuskoordinaattori

040 667 1911
ninni.yletyinen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 600.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 600 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset esitysaineistot sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 14.9.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.