Uuden asunnon kauppa käytännössä

28.4.2021 - 28.4.2021
Etätoteutus

Kuvaus

Koulutuksessa selvitetään kiinteistönvälittäjän ja rakennusliikkeen välistä yhteistyötä uuden asunnon kaupan eri vaiheissa aina rakennuspaikan hankkimisesta, rakennusvaiheen ja uuden asunnon kauppaan asti. Miten rakennuspaikka muodostetaan asemakaava-alueella? Miten rakennusliike voisi hyödyntää kiinteistönvälittäjän osaamista rakennuspaikkojen hankinnassa, markkinoinnissa ja myynnissä? Mitä kiinteistönvälittäjän tulisi ottaa huomioon myydessään osaamistaan rakennusliikkeelle? Minkälaisia odotuksia rakennusliikkeellä on kiinteistönvälittäjän palvelulle? Koulutuksessa käsitellään myös ennakkomarkkinointia ja -myynti sekä uudiskaupan rajanpintoja oikeustapausten valossa; mikä on sallittua ja mikä on kiellettyä. Tervetuloa verkostoitumaan turvallisesti - voit itse valita osallistumisesta etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Kohderyhmä

Kiinteistönvälittäjät, rakennuttajat, rakennusliikkeiden edustajat. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Meille kiinkolaisille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Tällä hetkellä järjestämme koulutuksemme etätoteutuksina huhtikuun loppuun asti. Pyrimme palaamaan koulutusten hybriditoteutuksiin jälleen toukokuussa, jolloin voit taas valita, tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähiopetus20.04.202120.04.2021Kiinko, Helsinki

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

550 euroa sisältäen opetuksen aineistoineen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Mikäli samasta yrityksestä ilmoittautuu vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Suurempien ryhmien osalta ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön. Hintoihin lisätään alv. 24 %

Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 9.4.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.