Työympäristö- ja toimitilajohtaminen 2021

27.10.2021 - 27.10.2021
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Etätyö ja uudet työnteon tavat haastavat toimitila- ja työympäristöjohtamisen tuottamaan paikasta riippumattomia työnteon palveluja ja luomaan paitsi välttämätöntä turvallisuutta myös aitoa lisäarvoa toimistoissa työskentelyyn. Ohjelmassa pureudutaan mm. siihen, millainen on työympäristön "uusi normaali" koronakriisin jälkeen ja miten toimitilakulttuuri vaikuttaa organisaatioiden menestymiseen poikkeustilanteessa. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken.

Päivä on myös osa kiinteistöjohtamisen seminaarisarjaa (FM, PM, AM), jossa syvennytään syksyisin totuttuja toimintamalleja ravisteleviin tutkimustuloksiin ja innovatiivisiin käytännön ratkaisuihin.

Tilaisuus järjestetään hybriditoteutuksella, jolloin osallistuja voi itse valita, tuleeko paikan päälle vai osallistuuko seminaariin etäyhteyksin (Teams).

Kohderyhmä

Toimitila- ja työympäristöjohtamisen ammattilaiset sekä muut kiinteistöalan osaajat, jotka haluavat syventää ymmärrystään työympäristöjen kehittämisen mahdollisuuksista tuottaa lisäarvoa organisaation ydintoiminnalle, henkilöstön hyvinvoinnille ja työn tuottavuudelle.

Haluaisitko kuulla aiheesta lisää ja saada työkaluja työympäristön muutosprosessin läpivientiin? Tutustu syksyllä käynnistyvään Työympäristöjohtamisen koulutusohjelmaan!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Eeva-Sofia Hiscock
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva-sofia.hiscock@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 20.10.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.