Tuottava työympäristö ja fyysisen työympäristön kehittäminen

24.8.2022 - 25.8.2022
Etäkoulutus/Helsinki

Kuvaus

Kahden päivän koulutuksessa saat työkaluja tehokkaan ja tuottavan työympäristön luomiseen. Kuulet esimerkkejä erilaisissa työympäristöissä tehdyistä ratkaisuista.

Koulutuksessa käydään läpi tehokkaan työympäristön elementtejä ja haasteita sekä työn tuottavuuden mittaamista.

Tilaisuudessa kuulet myös muutosprojektin ja erilaisten ratkaisujen kustannuksista sekä erilaisista teknisistä ratkaisuista ja sovelluksista. Millaisiin yllätyksiin on hyvä varautua ja miten voit välttää sudenkuopat?

Työympäristökehittämisen muutosprojektissa on tärkeää ottaa huomioon myös fyysisen työympäristön ulkoiset puitteet. Kuulet, millaisia akustiikkaan liittyviä ratkaisuja on hyvä ottaa huomioon sekä millaisia ovat vastuulliset ja kestävät tila- ja materiaalivalinnat. Työtiloissa viihtymiseen vaikuttaa myös värimaailma ja sisustusratkaisut.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työympäristön kehittäjille, HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille sekä kaikille toimitilamuutoshankkeiden toteuttajille ja kehittämisen asiantuntijoille. Koulutus sopii erityisesti henkilöille, joilla on muutaman vuoden kokemus alalta tai jotka toimivat sosiaalisen, virtuaalisen ja fyysisen työympäristön muutosprojektin parissa.

Vuoden työympäristöteko 2021 -kilpailussa A-Insinöörit palkittiin Yrityskulttuuri ja johtaminen -kategorian voittajaksi. Tilaisuudessa kuulet, millaisia ratkaisuja yrityksessä tehtiin ja miten yhdessä tekemisen kulttuuri luotiin, kun tavoitteena oli olla "paras työpaikka - sijainnista riippumatta".

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Tuottava työympäristö ja fyysisen työympäristön kehittäminen24.08.202225.08.2022Studio AnnaK Huippu

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Ninni Yletyinen
koulutuskoordinaattori

040 667 1911
ninni.yletyinen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 600.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 600 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset esitysaineistot sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 16.8.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.